הראשונה היא תמונה שוכבת של מחרוזות ותליונים בשוק הפשפשים, השלישית ערימת כסאות בפתח מסעדה, וציפור דרור על החומה בשפת הים.נכתב ע"י יונה יונה;717670:איפשר לתת חוו"ד על כ"כ הרבה תמונות......
אבל לנסות מותר....
אז ככה,
אהבתי נורא את הראשונה.... מה זה בדיוק?
הצבעים והקונטרסט בתמונה של הדרור לא טובים.... כחול ואנמי לי מדי.
הצלחות
נכתב ע"י dhd;717901:תודה רבה רבה על הפירגון, ובעניין האיש עם הפטיש יש לי גם תמונה שהוא יותר במרכז עם כל הראש ועוד ועוד רק שבקורס למדנו שזה יהיה פחות אומנותי...
שוב תודה
נכתב ע"י הלו קיטי;718676:חולקת עליך,
חיקוי טוב הוא אמנות בפני עצמו![]()
זה נכון לאמן ברמה מתקדמת, לא ברמת סטודנט...נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;718622:בצילום כמו בציור כמו בפיסול, אי אפשר לעשות כמו.
לכל אמן (צלם - בנד"ד) יש את צורת הביטוי המיוחדת לו, את הדברים שהוא מצלם, את האלמנטים שהוא מעוניין להדגיש, את האמירה שלו ואת המסר אותו הוא מעוניין להעביר לצופים.
כך שלא נראה לי נכון לומר "לא שמתי, כי אמרו שזה פחות אמנותי", זה בעצם לחקות. וחיקוי אינו אמנות.
אם תרצה להגיע לדרגת אמנות בצילום, תשאל את עצמך "למה דווקא הסצנה הזו שבתה את ליבי? מה הייתי רוצה להדגיש בפני הצופה" ותכוון לתשובות בצילום.
מאחל לך הרבה הצלחה.
תלמיד צריך קודם ללמוד את מה שאומרים לו ורק אחר כך לפתח את האומנות האישית שלונכתב ע"י איציק'ל;719180:זה נכון לאמן ברמה מתקדמת, לא ברמת סטודנט...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים