כללי תמונות משאטרסטוק

• פותח הנושא RBY
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה בבקשה את התמונות האלה הכי דחוף שיכול להיות
אשמח לעזרתכם, כמובן שגם בתשלום
זה פשוט דחוף לי!!

232878598
117356071
117356062
148568093
327338549
260498330

כל תמונה תתקבל בברכה
ואם אפשר לשלוח לי למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אלפי תודות!!!

• הוסף לסימניות
...

פליייייז
זה ממש דחוף!!!!
אני ממש אשמח לעזרתכם
ושוב--- בתשלום!!

• הוסף לסימניות
חברי הפורום היקרים!!

בבקשה מי שיכול לעזור לי בתמונות זה יעזור לי מאוד!!!!

מי שיש לו/ה מנוי אני מוכנה לעשות העברה בנקאית...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• shutterstock_117356062.zip
    10.2 MB · צפיות: 9
  • shutterstock_260498330.zip
    11.1 MB · צפיות: 11
  • shutterstock_327338549.zip
    6.5 MB · צפיות: 11
  • shutterstock_148568093.zip
    11.1 MB · צפיות: 10
  • shutterstock_117356071.zip
    10.4 MB · צפיות: 9
  • shutterstock_232878598.zip
    7.1 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
...

תודה רבה רבה!
בעקרון חפשתי גם בתשלום כך שאקח מהלקוח ואשלם למי שיש מנוי
אבל יש לי בעיה באינטרנט ואני מצליחה חהכנס רק דרך הפון....וזה לא הכי נח
בכל אופן אלפי תודות!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה