כללי תמונות משאטרסטוק....

• הוסף לסימניות
אני צריכה את התמונות המצורפות אם מישהו יכול להוריד לי משאטרסטוק, אפילו בתשלום.
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• stock-photo-red-rose-isolated-on-white-background-104215625.jpg
    stock-photo-red-rose-isolated-on-white-background-104215625.jpg
    KB 22.1 · צפיות: 12
  • stock-photo-bouquet-of-fresh-roses-flower-bright-background-309733202.jpg
    stock-photo-bouquet-of-fresh-roses-flower-bright-background-309733202.jpg
    KB 32.2 · צפיות: 8
  • stock-photo-red-roses-and-rose-petals-on-white-background-valentines-day-concept-368720810.jpg
    stock-photo-red-roses-and-rose-petals-on-white-background-valentines-day-concept-368720810.jpg
    KB 320 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
מישהו יכול להוציא לי?
די דחוף.....
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להוציא לי?
די דחוף.....
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש הרבה חינמיות דומות.
זה צריך להיות בדיוק אלה?
ובלי רקע או שאפשר עם?

• הוסף לסימניות
אם יש לך משהו דומה חינמי - אני אשמח מאוד!
לי אין דרך להשיג.
זה לא חייב להיות דווקא זה. אני צריכה תמונות יפות של שושנים, לא ממש משנה איזה.
אבל, כמובן, אם מישהו יוכל להוציא לי את אלו משאטרסטוק זה הכי יעזור לי.
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!
באמת זה התאים לי במקום השניה והשלישית.
אך אם יש אפשרות להוציא לי את הראשונה (או למצוא תחליף מאוד דומה חינמי), זו תהיה ממש הצלה!
אין מילים!

• הוסף לסימניות
..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה