כללי תמונות משטרסטוק

• פותח הנושא ngp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מותר להעלות פה תמונות של שטרסטוק בלי לשלם לחברה?
מותר להשתמש בתמונות שהועלו פה לצורך פרטי?

• הוסף לסימניות
החברה מוכרת מינוי (חודשי/שנתי/פר תמונה). עם התמונות אפשר להשתמש למטרות רווח.
זאת אומרת, אני יכול לקחת תמונה משאטרסטוק, להכניס את זה במודעה, ולמכור אותו באלף ש"ח.
אם גרפרינט הוא לקוח שלי, אני יכול להוריד בשבילו תמונה בשאטרסטוק.
עקרונית, הם לא יסכימו שאוריד לכל אחד תמונה, כי הם מעדיפים שכל אחד יעשה מנוי.
חוקית אולי הם צודקים, הלכתית, כנראה פחות. חוץ אם מישהו היה קונה בכסף מלא תמונה במידה ולא היה מי שיעזור לו.

• הוסף לסימניות
השאלה שלי היא - התמונות שמעלים פה אחד לשני, גם אני יכולה לבקש? ואם יש לי לתת אני יכולה להעביר או שצריך אישור מהחברה? או שיש תמונות חינמיות. איך זה הולך?

• הוסף לסימניות
יש להם תמונה חינמית אחת לשבוע.
לבקש תמיד אפשר. אם יש למישהו - מדי פעם עוזרים.
ולהעביר הלאה - כנ"ל.

• הוסף לסימניות
אם אני משתמשת בתמונה שמישהו שלח לי בלי לשלם לו, החברה לא יכולה לתבוע אותי על זה? וכנ"ל להעביר הלאה?

• הוסף לסימניות
ואם את משתמשת בתמונה שמישהו שלח לך עם לשלם לו? החברה לא יכולה לתבוע אותך? יכולה.
אממה, את אומרת להם את האמת, שלא את עשית את העבודה, מחוסר זמן. והעברת את זה הלאה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה