תמונות נוף איכותיות- יש למישהי?

• הוסף לסימניות
אני רוצה מאד להכין בעצמי תמונה לסלון ולהדפיס אותה על זכוכית.
משהו מעין קולאז' שיורכב מכמה תמונות עם כיתוב
אשמח לקבל ממי שיש לה רקעים יפים (צילום איכותי) שיתנו לי השראה ואשלבם בתמונה.

• הוסף לסימניות
באיזה סגנון?
יש לי כמה תמונות שמותרים רק לשימוש אישי.
אשמח להעלות פה עוד
View387.JPG View462.JPG

• הוסף לסימניות
אני יכול לשלוח במייל (יש לי לפחות 200 רקעים ותמונות+שפע אלמנטים ומוקאפים)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה ל @אמא מותק
ל @שי"ג
ול @מ. ברא"י
אין מילים!!!
האם יש לכן את התמונות באיכות גבוהה?
זה בדיוק מה שאני מתכוונת. אשתף בתוצאות כשיהיו!
והשימוש אישי כמובן. לסלון שלי בלבד.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני צילמתי
מוכרת למעונינים
2021-05-09.jpg
2502af_aa27878f00c7439cb66b53aa62000b7d_mv2.jpg
2502af_ac4a9c88bdf04bcbbb500619d20e00c4_mv2.jpg
IMG_1390S.jpg
IMG_1485S.jpg
Untitled-2S.jpg
Untitled-3S.jpg
Untitled-6S.jpg
Untitled-35S.jpg

• הוסף לסימניות
אם זה תמונות לסלון אפשר להוריד מהרבה אתרים
מאגרים אינסופים רק תכתבי בחיפושמה שקשור
לדוגמא:

הקישור הראשון חלק בחינם וגם אם לא יש הרבה שיש להם מנוי
הקישור השני למי שיש מנוי אפשר לקנות ממנו בכמה שקלים, 5-10 שקל משהו כזה

• הוסף לסימניות
אשמח אם משהו יעלה פה תמונה נוף אבל באיכות גבוהה מאד פשוט שיהיה עם המון פיקסלים ככה שאם אני ידפיס אותו בגודל של 2 מטר על 3 יראו מקרוב טוב
כמובן לשימוש אישי בלבד
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה