תמונות נוף

• הוסף לסימניות
אני מחפשת תמונות נוף יפות לצייר
יש למישהו?

• הוסף לסימניות
אין לי תמונות, אבל עצה שלי, תפתחי את החלון, ותציירי את מה שאת רואה.. (גם אם זה החצר האחורית של בניין מוזנח בפתח תקווה)
זה לא עונה על הבקשה שלך, אבל זה יפתח לך זוויות ראיה שלא הכרת.

• הוסף לסימניות
גם אם זה הכביסה של השכנים?
סתם..זה דווקא רעיון טוב יש להם מגבת עם תמונת נוף ענקית.

אבל אני מחפשת תמונות בסגנון כמו שמצירים על החולצות בתחנה מרכזית בירושלים,
יש למישהו משהו כזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dinil;1065063:
אני מחפשת תמונות נוף יפות לצייר
יש למישהו?
באיזה סגנון? נוף ישראלי/ טבע/ אורבני/חו"ל/ פראי/ פסטורלי/כפרי/ עירוני...;):)

• הוסף לסימניות
הההכל
מה שאת יכולה, אם יש לך מצויר ולא מצולם זה יהיה עוד יותר טוב

משהו שמתאים לסלון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dinil;1065450:
אם יש לך מצויר ולא מצולם זה יהיה עוד יותר טוב

למה את מעדיפה מצוייר?
אם כבר אז צילום ואז את מבטאת את עצמך ולא אמן אחר שעשה בשבילך את העבודה?

נ.ב. "ההוא" מתחנה מרכזית לא מצייר סגנון נופים לסלון..

יש לי מאגר אין לי זמן עכשיו תתני מייל ונראה מה אפשר לעשות.

• הוסף לסימניות
הנה תמונות יפות לציור, לטעמי...
קרדיט לויקיפדיה

• הוסף לסימניות
יש כאן שפע תמונות נוף מרהיבות, מתרומתו הנדיבה של רמיS.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה