תמונות סטודיו

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעת מקצועית על תמונות אלו

קבצים מצורפים

• DSC_22י89א.jpg
    KB 825.8 · צפיות: 26
  • DSC_2255.jpg
    KB 560.5 · צפיות: 14
  • DSC_2208.jpg
    KB 476.2 · צפיות: 17
  • DSC_225522.jpg
    KB 517.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
השלישית תפיסה- - ואוו!
למה זה?

• הוסף לסימניות
זה לפרוקט גמר קורס צילום
מכשיר שעושה מיצים וסידרה של פרות עם המיץ שלהם
אני אשמח לכל הערה שתעזור לי בצילומים הבאים

• הוסף לסימניות
מה היה התכנון?
עד כמה התוצאה דומה לתכנון?

יש 2 אפשרויות לצלם (יש הרבה יותר- מדגיש נקודה אחת).
לשים פלאש פה ופלאש שם ו"נראה מה יצא לי". זה יכול "לצאת" נחמד וזה יכול לצאת מבאס או מדהים. תלוי מה "יצא".

או לתכנן את הכל בצורה מסודרת- אני רוצה שזה יראה כך וכך ולכן אני שם תאורה כזו וכזו. פה אני אבחן את הצילום ב2 נקודות.
התכנון- האם הוא שרת את המטרה לשמה צולמה התמונה? הביצוע? האם הוא יצא כפי שרצינו?

• הוסף לסימניות
תמונות ממש יפות
יש משהו מרתק בשניה, איך שהמים נשפכים לתוך הכוס.

• הוסף לסימניות
פעם הבאה לדאוג שהכוס תהיה מבריקה כי ככה זה פחות עושה תאבון.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!
המיצים יותר מגרים כשהם בצבע בהיר.

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים!
הקומפוזיציה והתכנון אכן יצא כמו שרציתי אבל זה לא מגרה ולא תמונות וואו ולכן ביקשתי חוו"ד
בקשר לכוס אני החלפתי כוסות שוב ושוב ובדיוק התמונות שיצאו טוב היו מלוכלכים
בקשר לתאורה אכן יצא חשוך המיץ כי כוונתי את התאורה רק על המכשיר כשלא היה את המיץ עדיין...
הבעיה היא שלא מספיק 100% מאמץ אלא צריך 100% תוצאה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה