תמונות סיור

• הוסף לסימניות
לא, לא סיור כלה, סיור עם חתן בר מצווה מתוק ששיתף פעולה מקסים ...
צילום אורבני, טבע וסטודיו בערב בר מצווה אחד כשבתוכו יש כרגיל גם צילומי חלאקה, ניובורן, משפחה מורחבת, אוירה ותיעוד ... סיבה למסיבת צילום, עם משפחה כזאת זה כייף :)

צולם עם ה-Godox AD360
עדשות :
14 מ"מ
24-70
70-200
עריכת לייטרום

צפה בקובץ המצורף 242777

צפה בקובץ המצורף 242778

צפה בקובץ המצורף 242779

צפה בקובץ המצורף 242780

צפה בקובץ המצורף 242781

צפה בקובץ המצורף 242782

צפה בקובץ המצורף 242783

צפה בקובץ המצורף 242784

• הוסף לסימניות
תענוג!
פשוט שלמות של תמונות
תאורות יפהפיות
קומפוזיציות!
השלישית משגעת!!
רק השניה קצת מלחיצה

• הוסף לסימניות
תמונות בלי ספקאמנתיות מיוחדות ומעניינות. התאורה באחרונה מקסימה וגם החמישית יפהפיה
שאלה ברשותך: ההורים נהנים מתמונות בסגנון הזה עם כל המשחקים (כוונתי ל4 הראשונות)שיוצרים ענין אמנם, אבל לא תמיד מחמיאים למצולם?

עוד נקודה: הכובע והחליפה ליד הגרפיטי המשוגע הזה לא ממש מתחבר לי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1663940:
תמונות בלי ספקאמנתיות מיוחדות ומעניינות. התאורה באחרונה מקסימה וגם החמישית יפהפיה
שאלה ברשותך: ההורים נהנים מתמונות בסגנון הזה עם כל המשחקים (כוונתי ל4 הראשונות)שיוצרים ענין אמנם, אבל לא תמיד מחמיאים למצולם?

עוד נקודה: הכובע והחליפה ליד הגרפיטי המשוגע הזה לא ממש מתחבר לי..

תודה רבה
רוב התמונות מצולמות על רקע דשא וצמחיה עם תאורה מרוככת (כמו התמונה השישית) וסטודיו, זה התכנון המקורי. בדרך לאולם, בחניון, התעכבנו כמה דקות לשעשועי תאורה שהם אהבו מאוד, בהמשך צילמנו את כל הגברים עם חליפות על הכתף בחניון חשוך עם קרני שמש שוקעת ופלאש חשוף ... כנראה שבאלבום הדיגיטלי יהיה יותר מעמוד אחד בסגנון הזה.
עניין של טעם שפגשתי אצל לא מעט אנשים ... היום לי כלות (לא גבר) שהצטלמו בכוונה יחפות, בחורבות, על אופנוע ישן ... עוד לפני שהזכרנו את צילומי הטראש ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1663965:
תודה רבה
רוב התמונות מצולמות על רקע דשא וצמחיה עם תאורה מרוככת (כמו התמונה השישית) וסטודיו, זה התכנון המקורי. בדרך לאולם, בחניון, התעכבנו כמה דקות לשעשועי תאורה שהם אהבו מאוד, בהמשך צילמנו את כל הגברים עם חליפות על הכתף בחניון חשוך עם קרני שמש שוקעת ופלאש חשוף ... כנראה שבאלבום הדיגיטלי יהיה יותר מעמוד אחד בסגנון הזה.
עניין של טעם שפגשתי אצל לא מעט אנשים ... היום לי כלות (לא גבר) שהצטלמו בכוונה יחפות, בחורבות, על אופנוע ישן ... עוד לפני שהזכרנו את צילומי הטראש ;)

מעניין!
כנראה זה קשור לאוכלוסיה.. כלות על אופנוע וכו זה יותר בנאלי אבל בר מצווה זה חידוש לי
אני רואה שבציבור כללי זה באמת מה ש"הולך" עכשיו.
נחמד לצלם אנשים שנהנים מזה

• הוסף לסימניות
סט מגוון ונהדר!!
כייף למשפחה!!

מה זה הגוף הזה? (-Godox AD360)

• הוסף לסימניות
משובח

• הוסף לסימניות
כמדומני שאהבתי כל תמונה..

• הוסף לסימניות
תמונות יפות!

בתמונה השלישית, היה נראה לי לרגע שיש לו מקל סבא בגלל המנורה שנמצאת שם :D

• הוסף לסימניות
כיף לילד הזה. הצלם הפך אותו לדוגמן.

• הוסף לסימניות
בהחלט עבודה מעניינת . מבוצעת היטב !

• הוסף לסימניות
תמונות אומנותיות
מקסים ומושלם

• הוסף לסימניות
נייס!

• הוסף לסימניות
תמונות סיור

דוד,

תמונות מדהימות!!!
יפה כתמיד.

• הוסף לסימניות
מקסים! אותי שבה התמונה החמישית, יש בו עדינות ויופי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה