יעזור לי מאד אם זה יהיה להיום מחר..שחוף לך לעכשיו? אני יודעת שיש לי אבל אני צריכה לחפש ואז אעלה לך או במשך היום או שבמשך השבוע אוכל לעשות את זה
אני מקווה שאני אצליח למצוא את זה היום, מחר בין העומסיעזור לי מאד אם זה יהיה להיום מחר..
תודה רבה
אני מחפשת יותר תמונות/ציורים של חסידים עם אדמור וכד'..סרטונים- יש מהקליפ מנחה.
העלו כאן בעבר, תעשה חיפוש.
נשמע רעיון טובעוזר לך מהיום לא מפעם?
תנסי ליצור לזה מראה של פעם.....
אם כן דברי...
תמונות או סרטונים?נשמע רעיון טוב
אשמח שתשלחי לי תמונות כאלה
תודה רבה!
תמונותתמונות או סרטונים?
יש את הציורים היודעים של לוח שנה ערכים.
אני לא זוכרת איפה אפשר למצוא אותם.....אבל אולי יתן כיוון.
או ציורים בסגנון הזה.
למי שיש להעלות
יש לי את התמונות של ערכיםלתמונות האלה בדיוק התכוונתי!!! יש איזה אתר ...פעם חיפשתי
סליחה שלא שלחתי עדיין עד מתי את צריכה את זה?- עדיין לא התפניתי לזה אני יודעת שיש לייעזור לי מאד אם זה יהיה להיום מחר..
תודה רבה
אני צריכה ליום ראשוןסליחה שלא שלחתי עדיין עד מתי את צריכה את זה?- עדיין לא התפניתי לזה אני יודעת שיש לי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים