עזרה תמונות עם סיומת CR2

• הוסף לסימניות
צילמתי במצלמת קנון והתמונות יצאו לי עם סיומת CR2 ואין לי אפשרות לערוך אותן מה לעשות? איך ניתן לסדר את זה?

• הוסף לסימניות
לפתוח בפוטושופ ולייצא לקובץ תמונה רגיל

• הוסף לסימניות
לפתוח בפוטושופ ולייצא לקובץ תמונה רגיל
ניסיתי, וזאת התגובה:
‏‏לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כנראה שתוכנה שפותחת אצלך את קבצים האלה לא מעודכנת בהתאם למצלמה.
תלחצי על הקישור, ותורידי את התוכנה (אולי מדויק יותר לכתוב דריבר / תוסף) שקורא את התמונות האלה.

וזה אמור לעבוד לך.
אודה לך באם תוכלי לפרט לי יותר..
לחצתי על הקישור - https://helpx.adobe.com/il_en/camera-raw/kb/camera-raw-plug-supported-cameras.html
ומה עכשיו?

• הוסף לסימניות
אודה לך באם תוכלי לפרט לי יותר..
לחצתי על הקישור - https://helpx.adobe.com/il_en/camera-raw/kb/camera-raw-plug-supported-cameras.html
ומה עכשיו?
את צריכה להגיע לדף הזה -

ללחוץ על הקישור שתואם את המחשב שלך -
1666819753828.png

ירד לך קובץ התקנה של הפלאגין של cameraRaw,
תתקיני אותו.
וזה אמור לעזור לך.

יתכן והפוטושופ שלך לא תואם את הגרסא האחרונה ולכן צריך להוריד גרסא ישנה יותר.

• הוסף לסימניות
את צריכה להגיע לדף הזה -

ללחוץ על הקישור שתואם את המחשב שלך -
צפה בקובץ המצורף 1230529

ירד לך קובץ התקנה של הפלאגין של cameraRaw,
תתקיני אותו.
וזה אמור לעזור לך.

יתכן והפוטושופ שלך לא תואם את הגרסא האחרונה ולכן צריך להוריד גרסא ישנה יותר.
אנסה.
תודה רבה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה