נכתב ע"י נס ופלא;754406:זה היה הסיכום עם צוות הגולשים בערב פסח. תדפדפי לאחור...![]()
נכתב ע"י אחינועם;754411:אהבתי את הראשונה.
היא גורמת לעינים שלי לעלות מלטה למעלה ואז לגלות עלים עם אור/צבע מענין.
לשניה - אם מסתכלים בה הרבה זמן מוצאים בה משהו מענין. סוג של דיאלוג בין העץ לדשא. רק תסלקי משם לכלוכים וכו'
נכתב ע"י יונה יונה;756050:אמממממ.............
התחלתי להתחיל להתחיל לנסות להבין.............
ת'רקדנית ובעל הזקן הצלחתי....
תודה!
משום מה נראה לי שנוספו כאן דמויות חדשות שלא היו בתיאורים הנלבבים קודם לכן. צדקתי?
נכתב ע"י moti!a;756038:למנהלים מפורומים אחרים שאינם צילום אני מבקש לא למחוק את מה שאני מעלה כאן
זה חשוב לצלמים לפיתוח מה שנקרא :" ראיה צילומית" לראות דברים שאחרים לא מורגלים
לראות כגון דמויות שנוצרות מצללים שונים לאו דווקא בעצים או צורות שונות מקטעים של מבנים, גדרות וכו'
תודה
-------
סימנתי בתמונות וכתבתי את מה שתארתי אז כאן במילים
(אלה שבקשו את התיאור שוב קבלו אותו במייל )
כי חלק לא הצליח לראות את הדמויות שתארתי אז
בתמונה הראשונה סימנתי רק את הדמויות שמופיעות רק בחלק הכהה של העץ
נסו להסתכל ולהתרכז רק בחלק הכהה שבתוך החלק הבהיר ולהתעלם מהחלק הבהיר לגמרי, לאט לאט הדמויות שסימנתי יצוצו לכם בעיניים
בתמונה השניה התיחסתי לדמויות שבחלק הבהיר בעיקר וקצת מהכהה
שוב, נסו להתרכז רק בחלק הבהיר ולהתעלם מהחלק הכהה עד שתראו את הדמויות
לפי מה שסימנתי, כתבתי ובעיקר לפי התאור בכתב ששלחת לחלק מכם
הצלחתם עכשיו לזהות??
נכתב ע"י נס ופלא;756180:ובתמונות שלך כל התמונות המקסימות הללו אינם? אתה בטוח?
כי אם הם כן נמצאות אז איך הן לא נמחקו עד היום?![]()
נכתב ע"י נס ופלא;756223:ירדתם עליה בכוונה? היא רצתה ללמוד....
נכתב ע"י נוי;756218:אני ראיתי : בלבן מימין- גמל רובץ ומולו קופץ כלב עצבני נובח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים