כללי תמונות | קבלו רקעים יפים באיכות

• הוסף לסימניות
אני אעלה את הקבצים מכווצים, כל תמונה לפחות 1MB ויש חלק 3MB

דוגמה של התמונות:

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 222 · צפיות: 117
  • הוסף לסימניות
דרך אגב, הכל מאתר SXC, שימוש חופשי

מס' 01 (מתוך 4)

למה כל כך הרבה זמן לוקח לו? .................

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    7.3 MB · צפיות: 101
  • הוסף לסימניות
מס' 02

אעלה את השאר מחר, הוא לא זז לי.

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    7.3 MB · צפיות: 110
  • הוסף לסימניות
איך משתמשים בכל הדברים האלה???
אוטוטו, וכל העיטורים האלה יצאו מהאופנה ואני בקושי הספקתי להשתמש בהם!!

ואולי עכשיו ההזדמנות להעלות את הנושא:
אין ספק שהעיטורים הוקטורים מאד יפים ...
אבל!!
אבל אתם לא חושבים שקצת הגזימו עם הכמויות...
בכל עמוד תוקעים אותם. אין עמוד בעיתון בלעדיהם. ולפעמים זה מזה לא קשור!!!
נו, אבל כל גרפיקאי רוצה להראות שהוא אופנתי, עדבני, אז איך אפשר בלי???
אז בו נגיד שגרפיקאי שעוד לא עשה עבודה עם העיטורים הווקטורים, הוא קצת behind - לא עדכני.
ובו נאמר שמי שרואה שיש לו הרבה (מידי) עבודות עם הקשקושים האלה, אז אולי חסר לו ביצירתיות והוא מידי נסחף...
... חומר למחשבה!!!
כל אחד יעשה את החשבון הנפש שלו;)

• הוסף לסימניות
מסכימה עם כל מילה....!!!
אם כי יש אפשרות לעצב ממש יפה גם בלי העיטורים האלו...
רק שהם יפים וקלאסיים וקשה לוותר עליהם, יש לשים לב באמת לא "לתקוע" אותם בעיצוב כדי להיות "IN".

• הוסף לסימניות
משום מה הקובץ הזה לא נפתח אצלי תוכל לעזור לי איך לפתוח ולהוריד את התמונות אלי....????

• הוסף לסימניות
זה קובץ זיפ
אז תחלץ אותו
לחצן ימני על העכבר חלץ לפה ויש לך את הקבצים

ואגב..גמאני לא הספקתי להשתמש בהם אבל אני חושבת שהם יפים

• הוסף לסימניות
המשך:

מס 03

(להורדה - מה שמעיינות כתבה)
ולגבי הוקטורי - בתור גרפיקאים אנחנו חייבים, פשוט חייבים לתת ללקוחות שלנו את "מה שהולך" כי ככה זה בעולם, אנשים תמיד מחפשים את האופנתי. גם אני צחקתי מזה בהתחלה, אבל תכל'ס פרסום עובד לפי גלים של אופנה.

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    6.6 MB · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
הוא לא נותן לי את הפקודה "חלץ לפה" בלחצן ימני .... מה אני עושה?????

• הוסף לסימניות
בזק,
קודם כל - דבל-קליק על השם של הקובץ, והוא יפתח לך חלון אפשרויות, תעשה שמור.
הוא יוריד לך את זה למחשב, ומשם אתה עושה קליק ימני ו"חלץ לפה".

• הוסף לסימניות
יש עוד אחד אחרון אבל בטעות עשיתי אותו טיפה גדול, אני צריכה לכווץ מחדש... בהמשך היום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן;79772:
מסכימה עם כל מילה....!!!
אם כי יש אפשרות לעצב ממש יפה גם בלי העיטורים האלו...
רק שהם יפים וקלאסיים וקשה לוותר עליהם, יש לשים לב באמת לא "לתקוע" אותם בעיצוב כדי להיות "IN".

והכי אני שונאת כשאני פותחת את העלונים החינמיים ושם בכל מודעה שניה - אבל ממש בלי שום קשר לעיצוב המודעה,
אני נתקלת בעיטורים הללו - וזה כ"כ מוזיל את הערך שלהם - שזה פשוט מעצבן אותי!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה