כללי תמונות קברי מוהר"ן מברסלב ותלמידו מוהרנ"ת.

• פותח הנושא n_eli
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריך את השער המפורסם של הציון מבחוץ.
ותמונת הקבר של מוהרנ"ת.

אשמח לעזרתכם!

כמובן באיכות, מכיון שתמונות כאלה מצאתי ברחבי האינטרנט אך הם אינם באיכות הנצרכת.

• הוסף לסימניות
אתה מוכן לשלם??

• הוסף לסימניות
יש לאבינועם שמש מארטלי
www.artliweb.com
בתשלום כמובן...
אמור לו שיהושע שלח אותך.

• הוסף לסימניות
גם לי יש בתשלום (נראה לי שאני יותר זול...)

• הוסף לסימניות
אני לא צריך את זה לצורך מסחרי.
לכן אין לי עניין לשלם על זה.
גם תמונה של צלם חובבן, יעזור לי.
אני במילא צריך לעבד את התמונה וכו'..

אבל תודה על הרצון והקישורים!:)

• הוסף לסימניות
תמונות עדכניות יעזרו לך? ז"א של השנתיים האחרונות? כי שיפצו שם ועשו פרגולות אז זה מכסה את הקיר ואת השער היפה שהיה פעם..

• הוסף לסימניות
כן. מאוד.

• הוסף לסימניות
בגלריה חיפשת?

• הוסף לסימניות
כן.

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור?

1.

קבצים מצורפים

• CIMG0347.JPG
    1.5 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
2.

קבצים מצורפים

• CIMG0348.JPG
    1.5 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
יש לי גם את נחל בוג בברסלב ליד הקבר של ר' נתן, והציון של רבי נחמן,
צריך?

• הוסף לסימניות
כן. יעזור, תודה!

• הוסף לסימניות
אחה"צ אשתדל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה