כללי תמונות שאטרסטרוק

• הוסף לסימניות
כאחת שצריכה מדי פעם לקנות תמונות החלטתי שאני רוצה לעשות מנוי בשאטרסטרוק
השאלה היא מה המחיר למנוי ולכמה זמן. הבנתי שזה די יקר האם זה משתלם או לא

אולי יש עוד אתרים עם תמונות איכותיות .כמו שאטרסטרוק אבל יותר זול
אשמח לקבל תשובה על הכל
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
יש אתר בחינם ממש נחמד שכל מה שהוא רוצה ממך שרק תשימי את הקרדיט של האתר קוראים לו freepik תנסי ואני בטוחה שתהני ממנו כל תמונה שאת מורידה מישם את מקבלת תמונה ויקטורית וקובץ פוטושופ

• הוסף לסימניות
בפריפיק את יכולה לעשות גם מנוי בתשלום במחיר ממש מצחיק וכך תגדילי את אפשרויות הבחירה+ לא תצטרכי לשים קרדיט של הקבצים החינמיים. נשמע ממש שווה ואני בדרך לעשות שם מנוי.

חוצמזה אני מנויה בדפוזיט פוטוס ומרוצה מאד. מנוי ממש לא יקר ויש להם מבחר יפה (הרבה מהחומר שלהם מופיע גם בשאטר).
ככה אני לא מבקשת טובות מאנשים ולא נחשפת לתביעות של זכויות יוצרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;n5050348:
בפריפיק את יכולה לעשות גם מנוי בתשלום במחיר ממש מצחיק וכך תגדילי את אפשרויות הבחירה+ לא תצטרכי לשים קרדיט של הקבצים החינמיים. נשמע ממש שווה ואני בדרך לעשות שם מנוי.

חוצמזה אני מנויה בדפוזיט פוטוס ומרוצה מאד. מנוי ממש לא יקר ויש להם מבחר יפה (הרבה מהחומר שלהם מופיע גם בשאטר).
ככה אני לא מבקשת טובות מאנשים ולא נחשפת לתביעות של זכויות יוצרים.

נכנסתי לאתר שאמרת ודי התאכזבתי לדעתי פרי פיק זה אחד הדברים וגם בלי מנוי הוא ממש שווה הפלוס היחיד במנוי זה שאת לא צריכה לשים את הקרדיט ככה שזה מקל אבל הם בקושי שמים תמונות מיוחדות רק למנויים ודרך אגב איך את שמה תמונת פרופיל??

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, מאיזה אתר התאכזבת?
(אגב, ברור שלא כדאי לשלם כשיש בחינם, אבל להוציא חומר עם קרדיט לאתר נראה לי מאד מוזיל את העבודה...)

__
תמונת פרופיל אפשר להחליף בהגדרות משתמש שלך, בפרופיל האישי

• הוסף לסימניות
לא הבנתי, מאיזה אתר התאכזבת?
התאכזבתי מדפוזיטפוטוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה