דרוש מידע תמונות שאינם צנועות שפורסו בראש חוצות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
למה הם עושים פרסומת? בשביל שיסתכלו על זה ולשכנע לקוחות אם שמים באזור שעוברים בו הרבה חרדים פרסומת עם תמונה של אישה זה בשביל שהם יסתכלו על הפרסומת.
למה בחילונים צריך להתחשב ובשבילם לחזק את הפרסום עם פרזנטורית ובמקביל להציק לאנשים חרדים?
רק הבעיה שחילוני לא יבין כאלו דברים אבל הדרישה עצמה צודקת.
(למעשה מי שרוצה לקבל יחס מהבנק הזה שישלח בקשה לסגירת חשבון פתאום ישמע שודאי נסדר לך הכל. 4 שנים אמרו לי אי אפשר אי אפשר ברגע שהגשתי בקשה לסגירת חשבון פתאום אפשר)
מדובר ב99% מהפרסומות בעולם
אז מה נדבקו עכשיו דווקא לדיסקונט?

• הוסף לסימניות
מדובר ב99% מהפרסומות בעולם
אז מה נדבקו עכשיו דווקא לדיסקונט?

נכון.
אבל בדר"כ במחזות של החרדים עכ"פ פה בארץ יודעים להתחשב ברגשות,
ואם מישהו התבלבל או שכח, מותר להזכיר לו במוקד השירות...

• הוסף לסימניות
אם כבר בנושא שחץ ובנקים...
אני באמת לא מבין למה בבנק הפועלים בבני ברק (655) מעסיקים נשים שלא לבושות בצניעות בלשות המעטה...
הרי רובם ככולם של לקוחותיהם בסניף הזה הם חרדים, למה לפגוע ככה ברגשותיהם....
למשל בלאומי (אחיעזר) כל נותני השירות הם חרדיים (אפי' בוגרי ישיבה) או חרדיות צנועות.

• הוסף לסימניות
כאן המקום לשוב ולהזכיר, שלמרות שאנחנו נמצאים בפרוג שעיקרו מיועד לחרדים,
יש בתוכו לא מעט דת"ל וגם לא מעט חילונים שרוצים להביע דעה נגדית לרוח התורה.
חשוב לקחת את התגובות בפרופורציה.

• הוסף לסימניות
כהמשך לאשכול הזה:

חזרו אלי כעת מבנק דיסקונט ואמרו לי שהם קיבלו הרבה פניות בנושא והם מסירים את המודעה.
מה שמראה את כוחו של הציבור שלא מתעצל ופשוט מדווח ומתלונן!
אשרינו!

• הוסף לסימניות
כהמשך לאשכול הזה:

חזרו אלי כעת מבנק דיסקונט ואמרו לי שהם קיבלו הרבה פניות בנושא והם מסירים את המודעה.
מה שמראה את כוחו של הציבור שלא מתעצל ופשוט מדווח ומתלונן!
אשרינו!
אשריך בעולם הזה וטוב לך בעולם הבא

• הוסף לסימניות
כשחסמו את האשכול דיווחתי להנהלה פה ושאלתי למה לחסום אשכול חיובי שכזה? בגלל כמה ניקים שהחליטו לסטות מהנושא ולדון על סוגי התמונות מה פרוץ ומה לא וכו'. פשוט למחוק את התגובות שלהם וכו'.

כעת דבריי מתחזקים, ראו שבזכות האשכול הזה יהודים רבים לא יכשלו בראיית מראות אסורות.
אז מכאן ולהבא, אני קורא להנהלה, כשיש אשכול כזה שיכול להביא תועלת לכלל ישראל
עדיף שתמחקו תגובות לא קשורות, מאשר לחסום אותו כליל.
@הכלבויניק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה