כללי תמונות שונות

• הוסף לסימניות
אני צריכה בדחיפות את התמונות שלהלן, מה שיש, יעזור מאד, אני כבר כמה ימים בחיפושים...
תקראו ותבינו לפי הנושאים כמה מסובך היה למצוא, עבדתי קשה מאד עד שנזכרתי בפרוג... בטח כאן יעזרו לי... (זה רק חלק קטן של העבודה, את הרב מצאתי ב"ה)

<TABLE style="WIDTH: 208pt; BORDER-COLLAPSE: collapse" dir=rtl border=0 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=277><COLGROUP><COL style="WIDTH: 208pt; mso-width-source: userset; mso-width-alt: 10130" width=277><TBODY><TR style="HEIGHT: 30pt; mso-height-source: userset" height=40><TD style="BORDER-BOTTOM: #f0f0f0; BORDER-LEFT: #f0f0f0; BACKGROUND-COLOR: transparent; WIDTH: 208pt; HEIGHT: 30pt; BORDER-TOP: #f0f0f0; BORDER-RIGHT: #f0f0f0" dir=rtl class=xl64 height=40 width=277>איש מוריד את שרוול החליפה להניח תפילין
סעודה
לויה
ילד במיטת בית חולים ל"ע
עני מבקש צדקה
ברית מילה
דרשה של רב
מקרר ריק
אילן יוחסין או סבא ונכד
קבר אביי ורבא
קבר בנימין הצדיק
חופה
סמל של ועד הרבנים
עני מבקש צדקה, אם יש בבית כנסת
מודעת אבל
מחצית השקל
קופת צדקה / קופת הקהל
סל מצרכים
בית כלא
לוחות הברית
גבאי צדקה
בית דין
אישבורח
עני דופק בדלת
סל מצרכים מאחורי הדלת

טוב, די נראה לי שהגזמתי כבר...
לילה טוב ותודה רבה מראש.

</TD></TR></TBODY></TABLE>

• הוסף לסימניות
נראה לי שלא תהיה לך ברירה ופשוט ללכת לצלצם.

• הוסף לסימניות
לויה - היה אשכול פה בימים האחרונים עם תמונות של לויה.
לוחות הברית:

קבצים מצורפים

• לוחות.jpg
    KB 880.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
לוחות הברית

ביקי, קודם כל תודה, משום מה הקובץ של לוחות הברית לא הצטרף תוכלי לנסות שוב?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• p25.jpg
    KB 51.7 · צפיות: 14
  • זילברשטין.JPG
    KB 691.1 · צפיות: 8
  • IMG_2012.JPG
    1.7 MB · צפיות: 9
  • IMG_2025.JPG
    1.2 MB · צפיות: 11
  • fainshtein18.jpg
    KB 53.8 · צפיות: 9
  • Img_6859.jpg
    KB 931.5 · צפיות: 9
  • 268_6873.JPG
    1.2 MB · צפיות: 11
  • 269_6946.JPG
    1.1 MB · צפיות: 11
  • 270_7026.JPG
    1.6 MB · צפיות: 11
  • jer4.jpg
    KB 119.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 03966_08.jpg
    KB 613.8 · צפיות: 17
  • 1212.JPG
    KB 196.1 · צפיות: 18
  • hospital1.jpg
    KB 203.6 · צפיות: 18
  • 000010.JPG
    1.4 MB · צפיות: 11
  • IMG_1941.JPG
    1.5 MB · צפיות: 16
  • ועד הרבנים.pdf
    KB 49.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
וואו מיכל איזה תמונות.
יש בעיה של זכויות יוצרים, או שהם מותרים לשימוש?

• הוסף לסימניות
אין מילים עליך, מיכל, את לא יודעת כמה זמן חסכת לי.
אז מה באמת בקשר לזכויות יוצרים?

• הוסף לסימניות
יש לי מאגר ענק של תמונות, ואין לי מושג מאיפה כל אחת הגיעה אלי.
השאלה לאיזה צורך השימוש, כי ברור שאת התמונות בלוויות של רבנים לא אני צילמתי, אבל גם אין לי מושג מי הצלם.

• הוסף לסימניות
השימוש למטרת רווח כמובן... אז מה עושים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה