כללי תמונות שונות

• הוסף לסימניות
במהלך נסיונותי לפנות מקום במחשבי מחקתי בטעות את כל תקיות התמונות כך שנותרתי חסרת כל ממש. אני צריכה מלאי תמונות לא לשימוש מסחרי כל המרבה תבוא עליו הברכה!
תמונת פמוטים גביע לקידוש, מפית לחלות, שולחן שבת סידור לשבת וכל מה שקשור לשבת.
כבשים וטלאים.
תמונות מהשואה או כל מלחמה שמע ישראל, יסורים וכד'
אנשים מתפללים, לומדים וכד'
סליחה על החוצפה בעז"ה אשלים את החסר ואוכל גם להיות מין הנותנים.
נ.ב אני מנותבת

• הוסף לסימניות
תודה

תודה רבה אני צריכה עוד תמונות דחוף!!!

• הוסף לסימניות
נראה לי שבאותו חסד אפשר לעשות חסד לאלפים(!!!) אם תשלחי למיל של פרוג!

• הוסף לסימניות
כתובת אימייל

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש! כל עזרה תתקבל בברכה!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Image7.jpg
    KB 5.6 · צפיות: 26
  • יהודים מתפללים.rar
    2.9 MB · צפיות: 17
  • הבדלה.rar
    KB 856.2 · צפיות: 17
  • כבשים.rar
    2.9 MB · צפיות: 27
  • מלחמות יסורים וכו.rar
    2.5 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
לא כל קובץ ניתן להעלות בפרוג. רק לפי סיומי הקבצים המצורפים לך למטה. שימי לב שזה תואם.

• הוסף לסימניות
זה לא היה בפרוג זה היה במייל....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה