תמונות שכאלה....

• הוסף לסימניות
שבוע טוב!
אני זקוקה לתמונות של:
קומזיץ'
ערב שירה
יום עיון
ערב גיבוש
קעמפ
אירועים משפחתיים
איפה אפשר להשיג תמונות כאלה?
תודה!

• הוסף לסימניות
107 צפיות,
ואין לאף אחד מושג איפה אפשר להשיג תמונות כאלה....:(

• הוסף לסימניות
לפני שכל הצלמים כאן בפורום יתנפלו עלייך...
אסביר- כאן זה לא המקום לבקשת תמונות כי יש כאן אנשים בפורום צילום מקצועי שזוהי הפרנסה שלהם.
אפשר לנסות בפורום איש את רעהו.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י member;1666220:
לפני שכל הצלמים כאן בפורום יתנפלו עלייך...
אסביר- כאן זה לא המקום לבקשת תמונות כי יש כאן אנשים בפורום צילום מקצועי שזוהי הפרנסה שלהם.
אפשר לנסות בפורום איש את רעהו.
בהצלחה!
סליחה..
לא בקשתי שיתנו לי תמונות... גם אני מגיעה מתחום דומה..
בקשתי שיעזרו לי למצוא מקום שיש שם תמונות שמתאימות לנושאים הנ"ל....
או להפנות אותי להיכן שניתן להשיג .
(ואם זה אדם פרטי שרוצה תשלום- גם אפשרי...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi123;1666234:
סליחה..
לא בקשתי שיתנו לי תמונות... גם אני מגיעה מתחום דומה..
בקשתי שיעזרו לי למצוא מקום שיש שם תמונות שמתאימות לנושאים הנ"ל....
או להפנות אותי להיכן שניתן להשיג .
(ואם זה אדם פרטי שרוצה תשלום- גם אפשרי...)

סליחה...
רק רציתי להסביר את הסיבה האפשרית לחוסר ההיענות (יתכן שהסיבה הזו לא נכונה במקרה הזה)
אבל אולי בכל זאת אחרי ההבהרה המפורטת שלך- תהיה היענות.

• הוסף לסימניות
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi123;1666191:
107 צפיות,
ואין לאף אחד מושג איפה אפשר להשיג תמונות כאלה....:(

איך יודעים כמה אנשים ראו את ההודעה?

• הוסף לסימניות
כתב' מס' בשורת נושא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה