כללי תמונות של העיר צפת

• הוסף לסימניות
שלום לכם!
שבוע טוב ומבורך!

קיבלתי פרויקט להכין מצגת על העיר צפת. (טובה שאני עושה לתאומה שלי. מותר,לא?{אני חבה לה את חי})

ואני צריכה תמונות של העיר צפת. סימטאות, בתי כנסת, בית העלמין, צילום פנורמי, ועוד.. הרשות נתונה...
מי שיכול להעלות לי תמונות או לשלוח למייל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יבורך מפי עליון בכל הברכות הדרושות לו.

(גם תמונות בתשלום-אשקול...)

וכל המרבה הרי זה משובח-ישבחוהו בשמים-זה ברור!:)

תודה לכם על שתמיד אתם עומדים לימיני בנדיבות ליבכם!
אשריכם!!!!!!!

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• מדרגות.JPG
    KB 164.6 · צפיות: 35
  • עיר ההתיקה.jpg
    KB 150.9 · צפיות: 35
  • 0516.jpg
    KB 123.4 · צפיות: 38
  • בתים.jpg
    KB 142.2 · צפיות: 34
  • עיא העתיקה.jpg
    KB 147.7 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
תודה לכם על המאמץ והרחה
יברככם הקל!

אני צריכה עוד. גם של בתי הכנסת העתיקים בצפת. בית העלמין אולי גם צילום פנורמי של צפת יש למישהו מאנשהו

או אולי קישור לאתר כלשהו..

כל תמונה תתקבל בברכה.

המון תודות

• הוסף לסימניות
///

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • בית הקברות.jpg
    KB 230.2 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
שכחתי לציין בהודעה הראשונה שאני אחרי חיפוש מדוקדק פה באתר.

אני צריכה עוד קצת להתחדש...

צרור תודות וברכות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה