כללי תמונות של הרים גבוהים

• הוסף לסימניות
לצורך קישוט לסוכה אני זקוקה לתמונות של הרים גבוהים
וכן נחלים שיורדים בהרים
באיכות טובה.
תודה רבה למסייעים!

• הוסף לסימניות
נסי את האתר

http://www.sxc.hu/ האתר הוא באנגלית. רישום קצר, ותמונות באיכות מכל הנושאים חינם.

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להעלות את התמונה, אני שולחת אותה לג'מייל של פרוג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avraham-s;455635:
http://www.sxc.hu/ האתר הוא באנגלית. רישום קצר, ותמונות באיכות מכל הנושאים חינם.
אני מכירה את האתר רק אין לי גישה אליו...
תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה תמונות של הרים שהורדתי מהאתר- sxc. יש לך אפשרות לכתוב לי מייל שאשלח לך אליו את התמונות?

• הוסף לסימניות
....

קבצים מצורפים

• PH00533.jpg
    KB 943.7 · צפיות: 45
  • PH00532.jpg
    KB 928.6 · צפיות: 13
  • PH00541.jpg
    2.2 MB · צפיות: 15
  • PH00581.jpg
    KB 668.9 · צפיות: 14
  • PH00583.jpg
    1.9 MB · צפיות: 18
  • PH00565.jpg
    1.6 MB · צפיות: 18
  • PH00568.jpg
    1.7 MB · צפיות: 22
  • PH00555.jpg
    1.1 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
סליחה אדון ויסמן. אלו תמונות אם זכויות יוצרים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה