לפרגן תמיד
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
כן זה פשוט גרם לי לגועל ולבחילות, ההשוואה אפילו לא שום תזכורת, שכנראה הכותב מוסת מהתקשורת הימנית, אבל יש גבול עד היכן וכמו שנתכב אין שום אפשרות לדעת האם ה7 באוקטובור היה קורה גם בלי ההתנתקות אבל זה עוד נושא
בוודאי שלא דומה כי זה הרבה הרבה יותר גרוע אני לא מצפה מהחמאס לכלום אבל יהודים שהתנהגו כמעט כמו חמאס או שאת צעירה או שלא ראיתם טלויזיה באותה תקופה אבל מה שעשו שם לאנשים זה הרבה יותר גרוע כי זה מגיע מיהודים .אני מקווה מאוד שאתה לא...
זה נכון שגוש קטיף היה משהו נורא מאוד שכולנו סובלים מהתוצאות עד היום.
זה נכון שהמפונים הרגישו אז חורבן בית אישי שלהם.
אבל!
האם הייתים משווים את גוש קטיף לשביעי באוקטובר?
תשובה שלי - ממש לא!!!
אם התשובה שלך היא אחרת כדאי לך לקרוא עוד קצת.
קל וחומר אם אם אנחנו מדברים על השוואה לשואה שבה נרצחו מיליונים וזאת רק ההתחלה. מה עם כל הצאצאים למשפחות החשובות ביותר באירופה שהיום מסתובבים חילונים לגמרי? מה עם אותם ניצולי שואה שחיו חיי פחד, צער וסבל עד סוף חייהם? והבאתי כאן רק טיפה מהים...
ועוד יותר,
אני מקווה שלא התכוונתם ברצינות.
קראתם פעם מדרשים על חורבן הבית? אתם יודעים מה הלך שם? אני לא אצטט כאן אבל כדאי שתקראו.
כי תקבלו אולי פרופורציה.
עד כאן מה שיש לי לשפוך.
מותר שיהיו דעות סותרות,
אבל לדעתי זה בדיוק המשפט:
אני חושב שכתוב כאן משהואני מקווה מאוד שאתה לא...
זה נכון שגוש קטיף היה משהו נורא מאוד שכולנו סובלים מהתוצאות עד היום.
זה נכון שהמפונים הרגישו אז חורבן בית אישי שלהם.
אבל!
האם הייתים משווים את גוש קטיף לשביעי באוקטובר?
תשובה שלי - ממש לא!!!
אם התשובה שלך היא אחרת כדאי לך לקרוא עוד קצת.
קל וחומר אם אם אנחנו מדברים על השוואה לשואה שבה נרצחו מיליונים וזאת רק ההתחלה. מה עם כל הצאצאים למשפחות החשובות ביותר באירופה שהיום מסתובבים חילונים לגמרי? מה עם אותם ניצולי שואה שחיו חיי פחד, צער וסבל עד סוף חייהם? והבאתי כאן רק טיפה מהים...
ועוד יותר,
אני מקווה שלא התכוונתם ברצינות.
קראתם פעם מדרשים על חורבן הבית? אתם יודעים מה הלך שם? אני לא אצטט כאן אבל כדאי שתקראו.
כי תקבלו אולי פרופורציה.
עד כאן מה שיש לי לשפוך.
מותר שיהיו דעות סותרות,
אבל לדעתי זה בדיוק המשפט:
לא בטוח שזה מאוד צורם
וגם כאן כתוב מאוד ברור...אני לא כתבתי שזה אותו הדבר וגם לא כתבתי שזה נכון להשוות
פשוט צריך להבין שמה שקרה כאן מאז גוש קטיף הוא נורא
אז מה התשובה שלך?כל העובדות נכונים והפרשנות מאוד יפה
ושוב בלי להשוות
אז אפשר לומר שבנקודה של מלחמת אחים היה שם משהו שלא היה באחרים.בוודאי שלא דומה כי זה הרבה הרבה יותר גרוע אני לא מצפה מהחמאס לכלום אבל יהודים שהתנהגו כמעט כמו חמאס או שאת צעירה או שלא ראיתם טלויזיה באותה תקופה אבל מה שעשו שם לאנשים זה הרבה יותר גרוע כי זה מגיע מיהודים .
ולכן זה הרבה יותר מזעזע כזו התנהגות מיהודי .מאשר חמאס שבוודאי ביצעו פשעים גדולים יותר אבל אני לא מצפה מהם לכלום בדיוק כפי שאני לא ציפיתי מהנאצים ימ"ש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים