כללי תמונות של חדר שינה וסלון

• פותח הנושא MV25
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני זקוקה בדחיפות לתמונה של חדר שינה יהודי, משהוא יפה שיתאים לשלט פרסום לחנות רהיטים שעושה גם עבודות נגרות מיוחדות.
וכן סלון עם מזנון מהודר ופינת אוכל.
יש למישהוא?

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה... (יכול להיות שאני פשוט תמימה בקטע הזה)

חנות רהיטים לא אמורה לפרסם את הסחורה שהיא מוכרת, ולא סחורה של אחרים?
במיוחד אם הם עושים עבודות מיוחדות. אני רואה כאן הרבה בקשות מהסוג הזה, וזה תמוה בעיניי.
תציעי להם לקחת צלם מקצועי, כך תרוויחו במכה אחת אמינות, מקצועיות ותמונות איכותיות בקלות.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם אני חשבתי כך אבל הלקוח לא מעוניין להשקיע עד כדי כך והוא רוצה משהוא מהיר אבל יפה...

• הוסף לסימניות
רהיטים בסגנון מודרני?

• הוסף לסימניות
ומה יגיד הלקוח כשלקוח שלו ירצה את המטבח שבתמונה???

• הוסף לסימניות
כל סגנון מתקבל בברכה.
כל עיצוב וכל בקשה הוא יכול לבצע, וכעת מדובר על סלון וחדר שינה
בס"ה מדובר על פרסום שישמשוך את העין שכדאי ומולץ להיכנס ולהתרשם וגם להזמין

• הוסף לסימניות
ועדיין אני תוהה, אין בכך גניבת דעת?

(מה גם שזה לא הוגן מצדו של הלקוח לצפות ממך לעשות משהו "מהיר ויפה", כשמאגר התמונות האיכותיות שניתן למצוא באינטרנט הוא מאוד מוגבל, אם בכלל, והחיפוש לא קל.)

• הוסף לסימניות
יאללה, מה היא אשמה?
זו הבעיה של הלקוח ולא שלה.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
:D:D:D:D:D:D:D:D

• הוסף לסימניות
מאיפה הבאתם לי את זה?
אני אפילו כבר לא זוכרת מי הלקוח הנ"ל

• הוסף לסימניות
פדיחה! מענין איך אנשים עובדים פה בפורום שמגיעים לאשכולות כאלה תוך כדי דפדוף רגיל.

• הוסף לסימניות
בהזדמנות זו, במסגרת השינויים המובטחים באתר (?) כדאי מאד להוסיף בעמוד הראשי של הפורום ליד כל הודעה את תאריך פרסומה.
זה גם ימנע הקפצות וגם ייתן איזשהי אינדיקציה על רלוונטיות התוכן.

• הוסף לסימניות
יש תאריך על אשכול וכן על כל הודעה בפני עצמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה