כללי תמונות של חפיסות שוקולד

• הוסף לסימניות
כל מיני דוגמאות (כמו שוקולד עדשים/שוקולד אורירי/ שוקולד של ורד הגליל) באיכות טובה.
תודה רבה !!!

נ.ב. ממתי צריך לכתוב את הכותרת בצורה שתשקף את תוכן ההודעה?

• הוסף לסימניות
אולי יעזור...

קבצים מצורפים

• 667692_665.jpg
    KB 26.7 · צפיות: 20
  • 770px-chocolate.jpg
    KB 39.5 · צפיות: 18
  • 0309-svc1-d-chocolate1.jpg
    KB 97 · צפיות: 13
  • Chocolate-3-chocolate-7555597-1024-768.jpg
    KB 289 · צפיות: 16
  • chocolate%20bar.jpg
    KB 751 · צפיות: 17
  • lib_Chocolate_022b.jpg
    1.5 MB · צפיות: 16
  • m-and-s-organic-rose-chocolate-2.jpg
    KB 228.4 · צפיות: 13
  • Nelite.jpg
    KB 51.4 · צפיות: 13
  • para-g.jpg
    KB 32.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
בתאבון!

קבצים מצורפים

• chocolate2.jpg
    KB 345.8 · צפיות: 13
  • IMG_29741.jpg
    KB 444.2 · צפיות: 9
  • prodImageMain-14jjdum5b0.jpg
    KB 124.6 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
בא לי שוקולד! :(

• הוסף לסימניות
גם לי. במיוחד השוקולד עם הורדים

• הוסף לסימניות
תודה לכולם ! אני צריכה עטיפות סגורות כמו האדומות של עלית, יש למישהו עוד?

• הוסף לסימניות
וזה?.....

....

קבצים מצורפים

• white_chococoffee.jpg
    KB 18.2 · צפיות: 10
  • para_jumping_candy.jpg
    KB 22.2 · צפיות: 11
  • para_cream_nougat.jpg
    KB 21.4 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
מצוין ! יותר טוב לי מהשוקולדים הישנים יותר עם העיגול הקרם על האריזה האדומה (בסגנון שjupiter שלחה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה