כללי תמונות של עזר מציון

• הוסף לסימניות
כל מה שיש ואפשר (אני בנתיב ולא ברור לי למה זה סגור)
וכן קצת טקסטים עליהם
תודה!

• הוסף לסימניות
מעניין, אצלי פתוח בברירת מחדל, על אף שזה לא מי יודע...

תמקדי בקשה ואשתדל.

• הוסף לסימניות
אמבולנסים שלהם, חולים, מתנדבים מועדונית, בנין,
אורנית,התרמת דם
אלו תמונות שהייתי שמחה לראות. מה שאפשר כמובן. תודה.

אגב, הייתי מבקשת לפתוח אבל החודש חרגתי בגדול מכמות האתרים המוקצבת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;550279:
אמבולנסים שלהם, חולים, מתנדבים מועדונית, בנין,
אורנית,התרמת דם
אלו תמונות שהייתי שמחה לראות. מה שאפשר כמובן. תודה.

אגב, הייתי מבקשת לפתוח אבל החודש חרגתי בגדול מכמות האתרים המוקצבת...

אמרתי, אני צריך לקיים...
אבל זה ממש קשה...
אז הורדתי את כל מדיית האתר, אשלח לך בפרטי את החבילה.

• הוסף לסימניות
איך ניתן לשלוח לך משהו כמו 100 MB?
אין לי כח לסלקצייה.
אם אפשר דרך ג'מבו מייל תודיעי לי.

• הוסף לסימניות
ואוו! אין מילים על ההשקעה. תודה ענקית!

• הוסף לסימניות
תודה...
אם יש צורך בסרטון כל שהוא, הכל נמצא על המחשב שלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה