כללי תמונות של פורים

• הוסף לסימניות
למי שיודע ויכול לעזור היכן ניתן למצוא תמונות ואלמטים של פורים כבר מעכשיו ולא רק מר"ח אדר.
בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
למצוא אפשר בהרבה אתרים של תמונות, לבקש נדבה אפשר רק פה... :):):)
אם תמקד יותר את בקשתך אשתדל לעזור

• הוסף לסימניות
משלוח מנות זה טוב?
באדיבות פליקר.
ללא זכויות יוצרים!

צפה בקובץ המצורף 4580
יש לי באיכות יותר טובה, אם רוצים אני יכול לשלוח במייל.

קבצים מצורפים

• 2192608748_4d2ec00a32_b_d.jpg
    KB 671.9 · צפיות: 78
  • הוסף לסימניות
פסי
אני חושבת ששנה שעברה שלחתי לכם למשרד קובץ תמונות לפורים, תחפשי אותו ואם את לא מוצאת אני אחפש והעלה לפה בעז"ה

• הוסף לסימניות
שילת, חן חן שבאת לבקר במשרד כשלא הייתי...
בכ"א תודה על הצירוף לאתר, ויש לנו כמה שאלות על השימוש בו, כשתוכלי תיצרי קשר במשרד

ולעניננו, תמונות משנה שעברה אנו משתדלים לא להשתמש פעם שניה
חוץ מזה אנחנו מחפשות תמונות איכותיות בשביל שער לעלון, תמונות פורים יהודיות
נכון להיום בכל האתרים שחפשנו ,כמובן אתרים שאנו מנויים עליהם בתשלום עדיין אין תמונות חמות לפורים חוץ מליצנים ותחפושות
אנחנו צריכות אלמנטים יהודיים מאד (כמו מגילה, בית מגילה, שמחת פורים, רעשנים מעוצבים וכד')
למי שיודע שמות של אתרים מתאימים בבקשה לצרף. תודה.
:)מקובל עלינו אם כבר יש לכם תמונה טובה "בחינעם"
אנחנו יכולות להסתכל ולשקול שימוש בתמונה​

• הוסף לסימניות
בבקשה זה מה שיש לי
אולי זה יעזור

אני לא מצליח לעלות אני ינסה מאורח יותר.

• הוסף לסימניות
פסי, תנסי להכנס לאתר של הצופרם או אחי חדד, יהיה לך שם תמונות של בית מגילה מכסף, רעשנים כסופים וכדו'

• הוסף לסימניות
מדהים! עזר לי מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה