כללי תמונות של קלטת

• הוסף לסימניות
שבוע טוב חברי פרוג,
אני צריכה בבקשה תמונות של קלטת וידאו (למטרת השראה) אם מישהו יוכל להעלות לפה, אודה לו מאד.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 706105_82086592.jpg
    KB 264.4 · צפיות: 38
  • 621323_18887805.jpg
    KB 388.6 · צפיות: 11
  • 1192806_72189016.jpg
    KB 845.7 · צפיות: 9
  • 493201_56488203.jpg
    KB 210.4 · צפיות: 23
  • 493202_50509683.jpg
    KB 201.7 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
עזרת לי מאד, כמעט בטוח שאני אשתמש בזו, רק אם למישהו יש עוד אני אשמח

• הוסף לסימניות
Eצוב יקרה,
אם אני מנחשת נכון, הרי שהתכוונת להשתמש בצורת הקלטת לצורך שילובה בלוגו.
אם כן, יש לי המלצה חמה בעבורך:
לוגו אמור לייצג ולשרת אותך זמן רב (כך לפחות אני מאחלת לך).
הויז'אל של סרטי וידאו בתור קלטת אנלוגית גדולה ומגושמת - כבר מזמן אבד מהעולם. גם קלטות המיני דיוי הולכות ומפנות את מקומן למדיות דיגיטליות יותר.
בקיצור - זהו ויזואל בתהליכי גסיסה מתקדמים. לא הייתי בוחרת בו כדי לייצג מסר מתקדם ועתידני, ובודאי לא לצורך שימוש ארוך טווח.

חישבי קדימה! עריכת וידאו צריכה את המסר הכי מתקדם שיכול להיות!

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Graphic;338950:
Eצוב יקרה,
אם אני מנחשת נכון, הרי שהתכוונת להשתמש בצורת הקלטת לצורך שילובה בלוגו.
אם כן, יש לי המלצה חמה בעבורך:
לוגו אמור לייצג ולשרת אותך זמן רב (כך לפחות אני מאחלת לך).
הויז'אל של סרטי וידאו בתור קלטת אנלוגית גדולה ומגושמת - כבר מזמן אבד מהעולם. גם קלטות המיני דיוי הולכות ומפנות את מקומן למדיות דיגיטליות יותר.
בקיצור - זהו ויזואל בתהליכי גסיסה מתקדמים. לא הייתי בוחרת בו כדי לייצג מסר מתקדם ועתידני, ובודאי לא לצורך שימוש ארוך טווח.

חישבי קדימה! עריכת וידאו צריכה את המסר הכי מתקדם שיכול להיות!

בהצלחה.
תודה רבה, Graphic , מה אני אעשה, מה עוד אפשר לעשות בE הזו?
אם יש לך רעיון אשמח.
תודה רבה,
Eצוב

• הוסף לסימניות
תשאירי אותה כ- E. רק את ההמשך, תסדרי קצת יותר יפה ומושך.
ואם את רוצה איזה תוספת, אולי מסרטת וידאו? אלה עדיין לא יצאו מהאופנה נדמה לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;338974:
תשאירי אותה כ- E. רק את ההמשך, תסדרי קצת יותר יפה ומושך.
ואם את רוצה איזה תוספת, אולי מסרטת וידאו? אלה עדיין לא יצאו מהאופנה נדמה לי.
תודה רבה על התגובה
אבל-
אנחנו לא מסריטים.
על איזה המשך את מדברת?
אני חושבת שעוד מעט המנהלים יגידו לי שזה לא האשכול המתאים לדיון, רלוונטי לפתוח על זה אשכול?

• הוסף לסימניות
סתם רעיון-
לשלב צורה של דיסק בחלקו התחתון של ה-E כמו חיריק או בתוך הוו של "צוב" כמו שורוק
(רוב העריכות נעשות על גבי דיסקים/תקליטורים, לא?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה