כללי תמונות של רבנים בנטילת לולב

• הוסף לסימניות
רבותיי! אני זקוק מ א ו ד בתמונות של רבנים ידועים נוטלים לולב ברזולוציה טובה לצורך עיצוב פוסטר לסוכות בבקשה. (ויראו עיניך את מוריך)אשכנזים וספרדיים כאחד. רב עובדיה זצ"ל ורב אלישיב זצ"ל חובה בבקשה תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
היתה לי תקיה של גדולי ישראל בנטילת לולב ואינני מוצאת

קבצים מצורפים

• מרן בהושענות.jpg
    KB 192.5 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מישי;1292442:
היתה לי תקיה של גדולי ישראל בנטילת לולב ואינני מוצאת
יפה מאוד! תודה רבה !רק אולי יש למישהו משהו יותר עוצמתי ברוב הדרם ! הייתי לוקח לולב ואתרוג ונוסע לצלם אותם. רק שאיפה אמצא לולב ואתרוג עכשיו ובסוכות יהיה מאוחר מדי

• הוסף לסימניות
משהו כזה כמובן בלי סימני מים

קבצים מצורפים

• חג-הסוכות-בחצרות-האדמורים-והרבנים-זצל-ארכיון-ה.-לזר-10.jpg
    KB 34.7 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
או כזה

קבצים מצורפים

• חג-הסוכות-בחצרות-האדמורים-והרבנים-זצל-ארכיון-ה.-לזר-66.jpg
    KB 78.8 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
אולי זה יעזור לך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה