כללי תמונות של רבנים מהשנה האחרונה

• הוסף לסימניות
למשהו יש מושג איך משיגים או קונים תמונות של הרבנים שנפטרו השנה האחרונה?
כמו הרבנית קנייבסקי...
חשוב לי תמונות ברזולוציה גבוהה.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
קשה לי להאמין שימכרו תמונה של הרבנית קנייבסקי שהיתה סמל הצניעות!
תנסו אולי אצל המשפחה - אם זה לא לשימוש מסחרי, כמובן...

הצלחות!

• הוסף לסימניות
כך זה הולך, הצלמים שצילמו מוכרים את התמונות.
אני צריכה
תמונה של הרב אליישיב, האדמו"ר מסדיגורא, האדמו"ר מויז'ניץ, הרב צבי פינקל, הרב לפקוביץ...

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
///

קבצים מצורפים

• קאלפיק הרבי מויזניץ.jpg
    KB 105.3 · צפיות: 24
  • ישועות משה.jpg
    KB 122 · צפיות: 25
  • הרב ליפקוביץ.JPG
    KB 892.9 · צפיות: 26
  • הרב פינקל.JPG
    KB 15.1 · צפיות: 25
  • הרב אלישיב שטרימל.JPG
    KB 98.1 · צפיות: 30
  • הרב אלישיב טלית.JPG
    KB 106.7 · צפיות: 29
  • הרב ליפקוביץ כובע.JPG
    KB 119.5 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
תודה רבה,
יש מצב שאתה שולח לי אותם ברזולוציה גבוהה?
מי הצלם?
יש לך עוד תמונות?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
הם ללא זכויות יוצרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה