כללי תמונות של: רוביא, כרתי, קרא וראש של דג

• הוסף לסימניות
דרושות לי להיום תמונות של: רוביא, כרתי, קרא וראש של דג
תודה רבה מראש
אם אפשר תמונה של רוביא בלי התרמיל
לא מצאתי בחיפוש רק את זה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=442356

• הוסף לסימניות
בבקשה אני צריכה את התמונות דחוף
כולם בסליחות?

• הוסף לסימניות
יעזרו לך התמונה של הקציצות של הכרתי והסילקא? (הם אמנם במקפיא, אבל נפשיר כמה לכבודך)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;642269:
יעזרו לך התמונה של הקציצות של הכרתי והסילקא? (הם אמנם במקפיא, אבל נפשיר כמה לכבודך)

תודה רבה,
אבל ממש לא נעים לי, אל תפשירי.
שתדעי שאת ממש צדיקה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי אם את כן רוצה קציצות או לא.
בכל אופן העמדתי אותן לתצוגה ו... נכון, הבטריות של המצלמה לא מוטענות.
שמתי את הבטריות לטעינה, ואם את זקוקה לתמונות, אנסה לצלם בעוד כרבע שעה.

• הוסף לסימניות
יעזור לי מאד
אני ממש לא מאמינה שיש כאלה אנשים טובים
מי כעמך ישראל

• הוסף לסימניות
רוביה

קבצים מצורפים

• רוביאעותק.jpg
    KB 133.9 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אולי זה יעזור לך?יש לי עוד דגים שרואים את הראש ועוד משהו שנראה כמו פילה כלשהוא במחבת, ואולי כל מיני קישואים שיכולים להיות קרא פעם גם חיפשתי פה רוביא והביאו לי משהו אני לא מוצאת את זה אצלי אבל חייב להיות פה אשכול.

בכל מקרה ממש מסובך לי להעלות לפה קבצים תשלחי לי מייל ל-br.neomi
בג'ימייל. קום
או שתכתבי פה את האימייל ואשתדל לעזור לך.

קבצים מצורפים

• דגים2.jpg
    1.9 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
סילקא ודג

קבצים מצורפים

• סילקאעותק.jpg
    KB 167.7 · צפיות: 23
  • shutterstock_5887159_1_1_1.jpg
    1.8 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
בבקשה

צילמתי מ2 זוויות, ועל רקע לבן וצלחת לבנה לנוחות העיצוב.
הקציצות הירוקות כהות- הסילקא, הבהירות יותר- הכרתי.

• הוסף לסימניות
יופי, אני רואה שעלו 3 תמונות. זה התנתק לי באמצע העלאה. (מה יהיה עם פרוג, מה יהיה?:()
אז הנה הרביעית:

• הוסף לסימניות
תודה רבה לך נוי
תודה רבה גם לנעמי ברקאי
עזרתן לי מאד :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה