כללי תמונות שערי ירשלים

• פותח הנושא SUTER
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס''ד
לצורך ציור אני צריכה תמונות של שערי ירושלים. מאוד אשמח לקבל תמונות לשימוש חופשי כדי להוסיף אותן למאגר. אם תעלו תמונות מאתר כל שהוא נא לציין המקור. תודה מראש.

• הוסף לסימניות
בבקשה

אני חושבת שהתמונות מפרוג

• הוסף לסימניות
מה עם זכויות יוצרים?

• הוסף לסימניות
התמונה השניה היא לא שער בירושלים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל 10;1042678:
אני חושבת שהתמונות מפרוג
הפרת זכויות בוטה!! :mad:
התמונה הועלתה באחד התחרויות בפורום צילום

• הוסף לסימניות
בס''ד
תודה לרחל 10...
לא הספקתי לראות את התמונה לפני שהורידו אותה.
צריך להבין שכשמחפשים תמונה בפרוג בדרך כלל לא מהבחנים מאיזה פורום היא הורדה. אלא אם כן מסתכלים למלעה כמו בתמונה מצורפת שכתוב שהיא באה מפורום זה. לכן צריך לנסות לבנות מאגר נוסף מתמונות לשימוש חופשי, לא? למי שעוד לא ראה לחוץ כאן
מעניין אותי לקבל התייחסות מנהלי הפורום לכך.

אבל אולי בכל זאת למשהו יש תמונות שערי ירושלים לשימוש חופשי?
תודה מראש.

קבצים מצורפים

• 5 - עותק.PNG
    KB 8.9 · צפיות: 28

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה