כללי תמונות תכשיטים חשוכות ואפרוריות

• הוסף לסימניות
אני מעצבת קטלוג למעצבת תכשיטים.

1.הצלמת שלחה לי תמונות של התכשיטים אבל כולן אפרוריות כאלה, טיפלתי בהן בפוטושופ עם הLEVELS, הבעיה היא שהתמונות מקבלות כעת תאורה וגוון רקע שונים,
מה אפשר לעשות? (צירפתי דוגמא)

2. איך אפשר לצרוב את התכשיטים בצורה הכי טובה?

(ושאלה לצלמות: הצלמת לא מבינה למה זה יצא ככה, היא צילמה הכל בסטדיו ואצלה במצלמה הכל מואר והרקע בהיר ויפה, יש לכן מושג למה זה קרה לה?)

תודה רבה!

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 293.5 · צפיות: 17
  • IMG_0306..jpg
    IMG_0306..jpg
    KB 398.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
זאת העבודה של הצלמת
היא אמורה לשלוח לך תמונות צרובות וערוכות
אלא אם כן שילמת לה שקל ותשעים לתמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;2097322:
זאת העבודה של הצלמת
היא אמורה לשלוח לך תמונות צרובות וערוכות
אלא אם כן שילמת לה שקל ותשעים לתמונה.

לא אני משלמת לצלמת, היא עומדת מול המעצבת תכשיטים.

במצב הנתון כרגע, מה עושים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרחיה;2097332:
לא אני משלמת לצלמת, היא עומדת מול המעצבת תכשיטים.

במצב הנתון כרגע, מה עושים?
פונים למעצבת, ומבקשים ממנה חומר איכותי.
את לא אמורה לעשות את זה.
הרקע אמור להיות צרוב, אין בכלל מקום לעיבוד לפני צריבת רקע, ברור שתקבלי כל מיני גוונים ברקע, כי הוא לא לבן שרוף.
אם את מתעקשת לעשות את זה, דבר ראשון תצרבי, ואז תעבדי.

• הוסף לסימניות
אני מקבלת עריכה של צריבת תמונות.
להצעת מחיר תפני אליי במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;2097343:
פונים למעצבת, ומבקשים ממנה חומר איכותי.
את לא אמורה לעשות את זה.
הרקע אמור להיות צרוב, אין בכלל מקום לעיבוד לפני צריבת רקע, ברור שתקבלי כל מיני גוונים ברקע, כי הוא לא לבן שרוף.
אם את מתעקשת לעשות את זה, דבר ראשון תצרבי, ואז תעבדי.

אשמח לקבל בבקשה הסבר קטן איך ניתן לצרוב את התכשיטים (אני יודעת לצרוב אבל הבעיה בתכשיטים שצריך לשמור על ההצללה וההשתקפות ואני לא יודעת לעשות את זה)

זה יעזור לי מאוד מאוד!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נראה לי שתמשיכי כמו שעשית. לחיצות בLEVELS, וקצת מחיקות ברקע.
כמובן אפשר יותר להשקיע. אבל אולי זה גם יספק.

קבצים מצורפים

• IMG_0306_.jpg
    2.2 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון תודה רבה!

למה כוונתך לחיצות ב"לבלס"?
מה שעשיתי זה קודם דגימות שחור ולבן עם הפיפטה ב"טרשאולד" ואח"כ בחלון ה"לבלס" דגמתי את הנקודות עם הדוגם השחור והדוגם הלבן.
לזה כיוון המשורר?

• הוסף לסימניות
המשורר לא כוון כלום. הוא (היא) רק לחץ על הדוגם הלבן בלבד
פעמיים בדיוק, באזור הכהה בפינה למעלה. לא נגעתי ב"טרשהולד".
את מעט השאריות בקצה צבעתי בלבן. זהו. (אפשר אולי לשחק יותר.)

• הוסף לסימניות
עבודה מהירה :) ויחסית תוצאה טובה.

שימי לב לא לשרוף את התכשיטים עצמם.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה