תמונות

• הוסף לסימניות
שלום!!

אני לומדת גרפיקה(עיצוב) ויש לי פרויקט גמר ורציתי לדעת איך אני מצלמת בקבוקי יין שיצאו

הכי ברורים והכי מוצלחים

יש לכם אולי מושג??(זה מאווווווד דחוף)

תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
שלום!!

אני צלמת ורציתי לדעת איך אני מכינה לוגו שיצא הכי מיוחד והכי מתאים לסגנון תמונות שלי

תודה מראש!!

-----

בתור צלמים ודאי שיש לנו מושג....

צילום בקבוקי זכוכית זה ענין קצת מסובך, אם לא שווה לך ללכת לצלם מיקועי נראה לי עדיף שתקני תמונות בשאטר ותשתילי את התויות.

• הוסף לסימניות
אם את צריכה לצורך הדמיה, יש אקשנים של בקבוק יין.
אם זה מה שהתכוונת אחפש לך.

• הוסף לסימניות
זה יכול מאוד לעזור לי אם יש לך אפשרות

תודה רבה!!:):):)

• הוסף לסימניות
נחמי, הקטע הזה לטעמי מיותר...
נכתב ע"י יונה יונה;1730837:
שלום!!

אני צלמת ורציתי לדעת איך אני מכינה לוגו שיצא הכי מיוחד והכי מתאים לסגנון תמונות שלי

תודה מראש!!

זה מספיק-
נכתב ע"י יונה יונה;1730837:
בתור צלמים ודאי שיש לנו מושג....

צילום בקבוקי זכוכית זה ענין קצת מסובך, אם לא שווה לך ללכת לצלם מיקועי נראה לי עדיף שתקני תמונות בשאטר ותשתילי את התויות.

• הוסף לסימניות
מה הסגנון שלך?-: אלגנטי?
ספורטיבי?

את רוצה מהו פשוט או מושקע?

תפרטי יותר מה את מחפשת ואולי אני אוכל לעזור לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה