תמונות

• הוסף לסימניות
אני מחבר ספר שלברכות הנהנין, שלצד המוצר יהיה את הברכה הראשונה והאחרונה.
אשמח אם אנשים יעזרו בתמונות של אוכל, פירות ירקות, ממתקים, וכדומה.

• הוסף לסימניות
למה זה טוב?
יש מאלנתה ספרים כאלו!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;436869:
למה זה טוב?
יש מאלנתה ספרים כאלו!!
מה אכפת לך.. הוא רוצה לחבר ספר
אני ממליץ לבדוק עם החבר'ה מהפורום מחיר לצילום. כך אתה לא מוגבל ולא חשוף לעבירה על זכויות יוצרים..

• הוסף לסימניות
תודה על ההערה

הספר שאני מחבר, הוא ספר סיכומי סימנים של הש"ע מסימן קס"ח עד סימן ר"ב, וזה כבר מוכן, אלה שבסוף אני מוסיף את האנציקלופדיה של ברכות הנהנין.
לכן זה קצת שונה ממה שראית.

• הוסף לסימניות
תמונה של.......

<HR style="BACKGROUND-COLOR: #bfbfbf; COLOR: #bfbfbf" SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message -->אגוז מוסקט, אורז בר ומקלות וניל.
<!-- / message --><!-- attachments -->

<FIELDSET class=fieldset><LEGEND>תמונות מצורפות</LEGEND>

</FIELDSET>

קבצים מצורפים

• מקלות וניל.JPG
    KB 556.1 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
מאיפה התמונות האלה? אתה צילמת?

נכתב ע"י עמירם יוסף;437127:
תמונה של.......

<hr style="background-color: rgb(191, 191, 191); color: rgb(191, 191, 191);" size="1"><!-- / icon and title --><!-- message -->אגוז מוסקט, אורז בר ומקלות וניל.
<!-- / message --><!-- attachments -->

<fieldset class="fieldset"><legend>תמונות מצורפות</legend>

</fieldset>

• הוסף לסימניות
כן ואפשר להשתמש

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי שם תמונות כאלה בספר.

• הוסף לסימניות
מדוע לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עמירם יוסף;437227:

כי אתה רוצה למכור, לא?
והתמונות האלו, איך לומר...... לא מוכרות.

• הוסף לסימניות
אז לכן פניתי לעזרתכם? ועדיין לא נעניתי!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עמירם יוסף;437234:
אז לכן פניתי לעזרתכם? ועדיין לא נעניתי!!!!!!!!!!

גם אני פניתי לרמי לוי כשנגמר לי החלב בבית, ומשום מה הוא לא הזניק מיד שליח אל הבית שלי עם קרטוני חלב במתנה.

• הוסף לסימניות
עמירם היקר.
עשה "רשימת מכולת" של תמונות שהיית רוצה לצלם באיכות גבוהה ופנה לאנשי המקצוע לקבלת תמחור.
בחינם, לא תקבל עבודה ששווה כסף!

• הוסף לסימניות
אין לי מושג לגבי האורז בר, (איך הוא אמור להראות..) אבל מקלות וניל לא ראיתי,
כדאי לך לפנות לבעל מקצוע (בפרט לאחד [או יותר]מחברי הפורום),
חבל שהשקעה כ"כ גדולה על ספר, תהרס בגלל חיסכון בקטע של הצילום.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה