כללי תמונת בית המדרש בגור - יש למשהו?

• הוסף לסימניות
לאחר חיפוש בפורום לא מצאתי משהו מתאים.
האם יש למשהו תמונה טובה מזוית קדמית של בית המדרש בפולין?

אשמח מאוד לקבל כאן או באישי,
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה פרטית
מחר בל"נ אני יעלה את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;1197579:
יש לי תמונה פרטית
מחר בל"נ אני יעלה את זה.

תודה רבה,
יעזור לי מאוד.

• הוסף לסימניות
יש לי עוד ,מאוד מהרתי
אם תרצו אני יעלה אח"כ.
אפשר להשתמש כל מאן דבעי.

קבצים מצורפים

• IMG_2247.JPG
    2.2 MB · צפיות: 34
  • IMG_4038.JPG
    2.9 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
מיוחד!
ממש ממש טוב לי, בדיוק מה שרציתי!
אין מילים!

אם יש לך צילום ממש מול ולא זוית מהצד, יעזור לי.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
ממול קצת קשה להשיג
צריך לבדוק אם יש משהו במאגר

• הוסף לסימניות
תנסו לראות איזה תמונה רואים במפות גוגל. חפשו בגורא קלבריא, פולין.... זה אמור להיות בקרבת הסיבוב של הרחוב הראשי....

• הוסף לסימניות
זה בין בנינים לא חייב להיות שיראו את זה טוב

• הוסף לסימניות
זה באמת לא על הכביש. אאבל יש שם איזו תמונה שמשום מה כשאני מנסה להציב את הדמות ברחבה- הוא לא מראה לי את התמונה.
מצרפת פה צילום מסך כדי שמי שרוצה יוכל למצוא את המקום.

קבצים מצורפים

• Screenshot 2014-02-17 02.22.42.jpg
    KB 296.4 · צפיות: 0
  • Screenshot 2014-02-17 02.23.17.jpg
    KB 528.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1200638:
תנסו לראות איזה תמונה רואים במפות גוגל. חפשו בגורא קלבריא, פולין.... זה אמור להיות בקרבת הסיבוב של הרחוב הראשי....

רעיון שלא חשבתי עליו...
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה