כללי תמונת בית כנסת עתיק בפראג

• הוסף לסימניות
בית כנסת העל-תנאי (אלטנוי)?
הנה באדיבות גוגל שליט"א

קבצים מצורפים

• AltneuschulPrague.agr.jpg
    AltneuschulPrague.agr.jpg
    KB 217.3 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
סליחה, קצת כבוד!
כ"ק אדמו"ר רבינו גוגל שליט"א:)

• הוסף לסימניות
ואיפה שעון הא"ב המפורסם? זה כנראה מצולם מהצד השני

• הוסף לסימניות
השעון.

קבצים מצורפים

• hebrewclock1.jpg
    KB 49.8 · צפיות: 0
  • prague-jewish-quarter-the-clock.jpg
    KB 62.2 · צפיות: 12
  • clock Prague3.jpg
    KB 82.4 · צפיות: 5
  • clocks hebrew.jpg
    KB 31.1 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
תמונת הפנים שנשלחה כאן אינה בכלל של אלטנוי, אלא של שיכנ"ס אחר, גם הוא בפראג. הוא מפואר מאד. האלטנוי לא מפואר. הוא ישן מאד וזה יחודו.

• הוסף לסימניות
אז כנראה היתה לי טעות, משהי אמרה לי שקוראים לבית כנסת המפואר בפארג אלטנוי, התמונה של Kcbv מוצלחת האם יש למשהו את הבית כנסת הזה באיכות טובה?

• הוסף לסימניות
הבית כנסת הפואר זה הבית כנסת הספרדי, ההכי עתיק זה אלטנוי של אלטנוי יהיה לך קשה להשיג כי אסור לצלם מבפנים יש לי כמה תמונות של הבית כנסת הספרדי (האיכות לא מי יודע מה היה קשה להסתדר אם התאורה שם בשביל לצלם) אני לא מצליחה לעלות אותם לכאן אם תרצי אשלח לך אותם במייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה