כללי תמונת בית כפרי וקטן

• הוסף לסימניות
חיפשתי במנוע החיפוש גוגל תמונה של בית קטן ווכפרי באווירה כפרית.
ניסיתי בעשרות וריאציות.
יש אולי אפשרות לעזור ?

• הוסף לסימניות
באדיבות sxc

באדיבות sxc

קבצים מצורפים

• 268950_1938.jpg
    1.7 MB · צפיות: 21
  • 634225_57382344.jpg
    1.3 MB · צפיות: 12
  • 1095520_79267342.jpg
    KB 762 · צפיות: 12
  • 1136461_61890358.jpg
    KB 660.2 · צפיות: 41
  • 1285415_35122432.jpg
    4.1 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
וואו!בתים יפים וכפריים ממש תודה.
אבל אני צריכה קטנים וציוריים גג אדום ...
אוי!אני מרגישה לא טוב כך
התאמצת בשבילי ואני מודה לך מאוד.

• הוסף לסימניות
יש עוד אחת שם אבל צריך לבקש רשות מהצלם אם זה לא לשימוש פרטי

קבצים מצורפים

• 596487_89701637.jpg
    3.6 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ממש תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
D:\המסמכים שלי\ספיר\רובין3.pdf

• הוסף לסימניות
בהצלחה

קבצים מצורפים

• רובין3.pdf
    KB 280.4 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י סגול;517035:

עכשיו פתחתי את התמונה זה בול מה שחיפשתי ממש תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה