כללי תמונת הכריכה של המכירה הסינית

• הוסף לסימניות
שלום, אני זקוקה לתמונה שהייתה בכריכת החוברת של המכירה הסינית של מפעל החסד. (או מאד דומה לזה) מן כדור עולם ועליו בניינים (שם היו מתנות) וכבישים. אשמח אם למשהו יש מושג מאיזה אתר זה.

• הוסף לסימניות
ראיתי דברים דומים בשאטרסטוק, תנסי שם

• הוסף לסימניות
תוכלי להראות לי בסריקה? מעניין אותי לראות...

• הוסף לסימניות
קמפין המכירה קשור אלי
אני יענה על הכל בשמחה

תני זמן קירור לרעיון
מה את רוצה שכולם יגידו אי העתיקה מסטודיו עוצמהֿ -מפעל חסד??
לי אין בעיה עם זה רק לך זה יוריד .

בלי סריקה
הנה המקור

קבצים מצורפים

• להגהה-1.jpg
    KB 819.9 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
כך התמונה מופיעה בשאטר סטוק?

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי להשתמש בזה בכלל.
רק סיקרן אותי איך זה היה נראה
פשוט שמעתי על זה הרבה הדים ורציתי לראות על מה מדובר.

• הוסף לסימניות
זה משאטרסטוק,
רק את הבניינים החליפו במתנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;894750:
לא התכוונתי להשתמש בזה בכלל.
רק סיקרן אותי איך זה היה נראה
פשוט שמעתי על זה הרבה הדים ורציתי לראות על מה מדובר.

לא עניתי לך עניתי לזאת שפתחה את הנושא
לי זה מאוד מחמיא שדברי העלו הדים
ואין לי בעיה שיעתיקו רק סתם בשבילה זה לא כ"כ
על כל פנים תודה
ונעים לשמוע תמיד מחמאות

• הוסף לסימניות
וסתם שאלה, את הגריד הפנימי לא העתיקו במפעל חסד מהחוברת של עזר מציון של שנה שעברה?
העמודים הפנימים היו העתק הדבק אחד לאחד

• הוסף לסימניות
זה על אותו עיקרון של עיבוד תמונת כינוס השלוחים..

• הוסף לסימניות
תני זמן קירור לרעיון
מה את רוצה שכולם יגידו אי העתיקה מסטודיו עוצמהֿ -מפעל חסד??
לי אין בעיה עם זה רק לך זה יוריד .
התעקשות של הלקוחה. דווקרא יצא יפה מאד, הרבה יותר ממה שחשבתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה