כללי תמונת הפתיחה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
תמונת הפתיחה בפוטושופ CC2018
איך משנים???

• הוסף לסימניות
פוטושופ.png

בהצלחה, וקרדיט כמובן לנקודה למחשבה!

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוסקים
במלאכה

• הוסף לסימניות
עובד! תודה!!

• הוסף לסימניות
לצערי לא עובד לי
יש חשיבות לאותיות קטנות/גדולות?
מה עוד יכול להיות?

• הוסף לסימניות
אצלי cc2018 עובד מצויין
תודה ענקית

• הוסף לסימניות
בקיצור של פוטושופ פתחתי הגדרות ושינתי ביעד , זה הדרך?

תשים לב שאתה מקליד את התו "רווח" לפני שאתה מקיש את הקוד בשורת הפקודה.

• הוסף לסימניות
[לי כותב שהיעד לא חוקי..]
שימי לב לעשות מקש רווח לאחר המרכאות ואז לכתוב NoSplash-

• הוסף לסימניות
תשים לב שאתה מקליד את התו "רווח" לפני שאתה מקיש את הקוד בשורת הפקודה.
[לי כותב שהיעד לא חוקי..]
שימי לב לעשות מקש רווח לאחר המרכאות ואז לכתוב NoSplash-
עשיתי רווח ובאמת נתן לי לשמור, אבל התמונה עדיין מופיעה בפתיחת התוכנה...פיספתי משהו בתהליך?

• הוסף לסימניות
תפתחי אחכ את הקובץ של הקיצור דרך שבו שינת בהגדרות
לא מה שנמצא לך למטה בשורת התחלה

• הוסף לסימניות
אגב, אצלי זה עבד אבל בפעם הבאה שפתחתי את התוכנה כשניגשתי למחשב אחרי כמה ימים או יום
לא זוכרת באיזה שלב קלטתי את זה - זה חזר.....

• הוסף לסימניות
אם תפתחי מהקובץ עצמו שהכנת זה לא יראה
אם תפתחי קובץ פוטושופ רגיל לצערי גם לי ככה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה