תמונת השבוע בעיתון מבשרת- מי רוצה?

• הוסף לסימניות
מי שרוצה שתמונה שלו תתפרסם כתמונת השבוע (אולי באופן קבוע) במקומון של מבשרת
תמורת קרדית וכתובת מייל על התמונה. התמונה כמעט על גודל חצי עמוד (העיתון בפורמט ידיעות אחרונות)
המקומון שיך למגזר הכללי, פרסום נרחב מאוד!!
שלחו לי למייל הפרטי תמונות (לא תמונות שמשדרות דת) והעורך יבחר בכל שבוע תמונה

כולל את היום, רלוונטי לשעה וחצי הקרובות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
בהצלחה, במציאת הפראייר התורן.
הייתי ממליץ שגם הגרפיקאי יעבוד תמורת קרדיט, אולי גם בית הדפוס.

• הוסף לסימניות
אני מסכים בעד 2 קרדיטים, בימין ושמאל.
ואם אפשר גם באמצע (זה מאוד יעזור לי)

• הוסף לסימניות
החברים מתבקשים לשמור על הסדר, ולא לדחוף!
אל תצחיקו אותי... אני במקצוע כבר שנים ולא ראיתי תגובות ילדותיות על כזה דבר!!
אנשים מצלמים על בזמנם החופשי ולא בשליחות, ויש להם צילומים יפים ורוצים לפרסם אותם ולהחשף
אף אחד לא ביקש מהם לצלם במיוחד בשבילי.
רוב העיתונים הגדולים וגם מגזינים מאוד מפורסמים מפרסמים תמונות תמונות תמורת קרדית
אז תעשו שיעורי בית ואל תתפרצו לדלת פתוחה בלי שבדקתם ורק כדי להשמיע

תודה!
וההצעה עדיין רלוונטית

• הוסף לסימניות
זה דבר נפוץ מאוד היום תחום השיתוף, יש הרבה צלמים שהתקדמו בזכות הדבר הזה, וכל אחד יש זכות להגיד כן ולא, להגיד שזה פוגע בשוק זה גם נכון אבל אני חושב שהבעיה שהשוק מוצף בגרפיקאים וצלמים ופה נמדד רמת הכשרונות ויחסי ציבור וכל שאתה מוכר ומוכשר יותר רמת השכר עולה.

• הוסף לסימניות
בס"ד

קודם כל, פישר אתה איש מצחיק ומשעשע. זה כבר נקודה אחת לטובתך.

שנית, אכן מר פישר לא ביקש שתעבדו אצלו באופן קבוע. וכיוון שלמר פישר אין כל כוונה לשלם על מדור כזה או להעסיק את אלכס/קורן למציאת הפריים המיוחד אין כאן פגיעה בשכר או במקצוע.

תהיה זו פגיעה אם מר פישר יפרסם צילומים שאמורים היו להיגנז כמו שקורה בהרבה עיתונים.

אז בהחלט, אם יש לכם צילום טוב (מבחינה טכנית) מקורי (מבחינה אומנותית) בעל תוכן (ולא עץ, איצטורבל, או בננה בשלהי הקיץ) למה לא...

שיהיה בהצלחה מר פישר :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה