תמונת השבוע

• פותח הנושא yossmor2
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הי

כפי שנהוג בפורומים שונים של צילום, נותן עורך הפורום/ מנהל הפורום את אות "תמונת השבוע" לתמונה שלדעתו היתה הטובה ביותר באותו שבוע.
בחינת התמונה נעשית בכמה מישורים: האומנותי, הטכני, המקורי.

בכל שבוע אפרסם שתי אותות כנ"ל האחד רגיל והאחד מוזהב,
אני מקווה כי אותות אלו ייתנו דירבון ויעודדו את צלמי הפורום.

בברכה ובהצלחה

יוסי

קבצים מצורפים

• thebestofweek copy.jpg
    KB 73.6 · צפיות: 12
  • thebestofweekgold copy.jpg
    KB 74.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אפשר לשלוח המלצות?

• הוסף לסימניות
אני חושב שחלק מהשיקול צריך להיות בהצבעת החברים בפעמון ( זו הוכחה שאני לא מתכוון לעצמי ( - :

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;596076:
נא להתחשב במתחילים ( - :
הכל יילקח בחשבון, אל דאגה.
נכתב ע"י כוכב103;596080:
אפשר לשלוח המלצות?
כל הרעיון הוא שאני צריך לבחור.....תודה.

• הוסף לסימניות
לאן שולחים?

• הוסף לסימניות
רעיונות שלי, לא שיש לי איזשהוא קשר לצילום:
א. אולי עדיף שתכניס את הלוגו הזה בהודעת המצלם מתחת לתמונתו.
ב. להוסיף תגית או משהו אחר (שרק המנהל יכול) כדי שיוכלו לחפש תמונות שקבלו את האות הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ayalam;596139:
לאן שולחים?

לא שולחים, זו לא תחרות, בסה"כ בתוך הפעילות היומית הרגילה הוספנו קצת תבלינים....:)

נכתב ע"י שמח לעזור;596168:
רעיונות שלי, לא שיש לי איזשהוא קשר לצילום:
א. אולי עדיף שתכניס את הלוגו הזה בהודעת המצלם מתחת לתמונתו.
ב. להוסיף תגית או משהו אחר (שרק המנהל יכול) כדי שיוכלו לחפש תמונות שקבלו את האות הזה.

תודה, הרעיונות מוכרים וטובים, אם יהיה אפשרי....

• הוסף לסימניות
בס"ד

רעיון חביב.

ברם,
הגיוני שהצילום יבחר ע"י הרבה אנשים (קרי: הגולשים) ולא איש אחד (קרי: מנהל הפורום).

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה לפתוח דיון בנושא, זה בסה"כ איזה צ'ופר בעיקר לאלו שמתחילים או משפרים עמדות ומתקדמים,
ניקוד ע"י הגולשים אפשר לעשות ע"י שליחת תודה, אבל לצערי לא תמיד בגלל איכויות הצילום, ולכן אני לא ממש מתחשב בשליחת התודות אם כי זה יכול רק להוסיף.
צריך לשים לב לאופן בחירת התמונות כפי שציינתחי בהתחלה, לא בהכרח בכלל שתמונות מקצועיות יזכו בתמונת השבוע.

הצבעות ע"י גולשים בפורומים אחרים יצר מצב בו קבוצות אנשים מצביעות האחד לשני ולא ממש מבטאת את דעת הרוב,

נכון, גם אני לא דעת הרוב ואני לא מתיימר להיות ה"מבין" הגדול, ציינתי במפורש שזו הבחירה האישית שלי בלבד ובאומנות כמו באומנות, לא כולם חייבים להסכים (ואולי עדיף שכך).

בינתיים, אני מקווה שזה יעודד להמשיך ולהרחיב את פעילות הפורום.

• הוסף לסימניות
רעיון נחמד.
רק הצעה קטנה: לענ"ד נשמע טוב יותר
"The best photo of the week"
כי המונח/מילה PICTURE לא מחייבת תמונה שצולמה דווקא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;596401:
רעיון נחמד.
רק הצעה קטנה: לענ"ד נשמע טוב יותר
"The best photo of the week"
כי המונח/מילה PICTURE לא מחייבת תמונה שצולמה דווקא...

נכון מאוד, השיוני בוצע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה