תמונת יהלומים

• הוסף לסימניות
מי שרוצה תמונות יהלומים מדהימות לסוכות
והתוצאה מהממת!!!!!
מוזמן לתקשר <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
ואיייי זה מושלםםםםםם אני עשיתי יצירה כזאת ועושה מלא כאלה אפשר להזמין את זה באליאקספרס זה ממש זול שם!!!!!!!

קבצים מצורפים

• IMG-20200506-WA0092.jpg
    IMG-20200506-WA0092.jpg
    KB 118.4 · צפיות: 180
  • הוסף לסימניות
ואיייי זה מושלםםםםםם אני עשיתי יצירה כזאת ועושה מלא כאלה אפשר להזמין את זה באליאקספרס זה ממש זול שם!!!!!!!
מה צריך בשביל להצליח ככה? דיוק וסבלנות?! עוד משהו...?

• הוסף לסימניות
אני לא אחת עם מלא סבלנות אבל אין לי מושג איך אני יכולה לשבת שעות ולעשות את זה . וכן צריך דייקנות

• הוסף לסימניות
אנחנו הזמנו באליאקספרס ועשינו כמה וכמה כאלה.
הילדים מאד מאד נהנו וסיימו הכל מוקדם מהצפוי !! יצא מושלם!

• הוסף לסימניות
נפתח חנות ברח' לבוש מרדכי מול פנסי [ירושלים]
יש להם שם הכל, גם פאזלים וכל מיני יצירות
אנחנו עשינו כבר אחד והשני קניתי של 3 חלקים עם יהלומים מרובעים וזה יוצא מדהים, רק במרובעים צריך יותר דיוק, אבל זה כיף ושחרור חבל"ז

אני מצרפת קטלוג אני חושבת שזה קשור אליהם

קבצים מצורפים

• קטלוג 2020 קטן (2) (1) (1).pdf
    12.3 MB · צפיות: 164
  • הוסף לסימניות
אנחנו עשינו כבר אחד והשני קניתי של 3 חלקים עם יהלומים מרובעים וזה יוצא מדהים, רק במרובעים צריך יותר דיוק, אבל זה כיף ושחרור חבל"ז
מה שם החנות? יש לך טלפון?
ובאיזה מחיר קנית שם?

• הוסף לסימניות

אני מצרפת קטלוג אני חושבת שזה קשור אליהם
הקטלוג הזה של היריד היצירתי
וכמדומני שהוא לא מעודכן, הרבה הרבה משם כבר לא קיים במלאי

• הוסף לסימניות
בחנויות זה יקר תקנו רק באלי אקספרס!!!!!!!

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה לא תמונה שכולה מיהלומים אלא חלקית
אם משהו מצא כזה דבר באלי אקספרס אשמח לקישור

• הוסף לסימניות
יש כזה דדבר כמה שעות ומסיימים מתאים יותר לילדים או לאנשים ללא סבלנות לא מצאתי קישור אבל אפשר לחפש אם אני אמצא אני ישלח קישור

• הוסף לסימניות
יש כזה דדבר כמה שעות ומסיימים מתאים יותר לילדים או לאנשים ללא סבלנות לא מצאתי קישור אבל אפשר לחפש אם אני אמצא אני ישלח קישור
אם את מעונינית יש לי גם חלקי וגם מלא
מ25 עד לענקיים לסוכות 120 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה