כללי תמונת ילד- תסמונת דאון או אחר.

• הוסף לסימניות
לצורך לימודים, אני מעוניינת בתמונת ילד הלוקה בתסמונת דאון או כל תסמונת או נכות אחרת הנראית לעין וניכרת בתמונה. אפשר גם ילד בהתפרצות זעם וכו'.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יש נשים

קבצים מצורפים

• תמונות-ילדים תסמונת.rar
    1.1 MB · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
תודה רבה! אשמח לעוד.

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יוכל להעלות אפילו כמה תמונות טובות משאטרסטוק עם סימן מים, שיהיו לי לפחות מספרים לקנות. פשוט זה חסום אצלי.

• הוסף לסימניות
יש שם ממש הרבה...
אם יותר תכווני איזה סוג אני אמשיך ואחפש בע"ה....

בהצלחה.

קבצים מצורפים

• stock-photo-baby-with-down-syndrome-is-resting-in-autumn-forest-156520922.jpg
    KB 38.8 · צפיות: 18
  • stock-photo-portrait-of-a-beautiful-girl-with-down-syndrome-190426223.jpg
    KB 29.6 · צפיות: 17
  • stock-photo-happy-family-moments-147699227.jpg
    KB 34.6 · צפיות: 15
  • stock-photo-portrait-of-a-little-girl-with-down-syndrome-184546949.jpg
    KB 40.4 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
מחפשת תמונה חזיתית וברורה של ילד, ולא ילדה, עם הבעה שובבה או נינוחה.
אפשר גם בחור חביב ולא מרתיע.

• הוסף לסימניות
זה טוב?

קבצים מצורפים

• stock-photo-portrait-of-young-handicapped-violinist-practicing-outdoors-128394230.jpg
    KB 43.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת זווית חזיתית ומבט ישר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה