כללי תמונת כותל עם אנשים יושבים על הרצפה

• הוסף לסימניות
תמונת כותל המערבי עם אנשים יושבים על הרצפה - תשעה באב.
דחוף
תודה למי שיעזור לי בזה.

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד?

• הוסף לסימניות
תשעה באב-כותל

בס''ד

בבקשה.
אבל יש לי שאלה. אני יודעת שכתבו על זה הרבה, אך זה עדיין לא ברור. האם כל מי שמעלה תמונה מוותר על זכויות יוצרים? את זה למשל מצאתי פה. צולם על יד מביט. תודה לו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SUTER;1030132:
בס''ד

בבקשה.
אבל יש לי שאלה. אני יודעת שכתבו על זה הרבה, אך זה עדיין לא ברור. האם כל מי שמעלה תמונה מוותר על זכויות יוצרים? את זה למשל מצאתי פה. צולם על יד מביט. תודה לו.

לא!!!!!!!!!!
אם כתבו על זה כל כך הרבה, לא הבנתי למה עדיין זה לא ברור?:cool:

1. תמונות שמועלות ע"י היוצר לפורום עיצוב גרפי כעזרה- מסתבר מותרות לשימוש ועדיין תמיד טוב יותר לברר.

2. תמונות המועלות לפורום עיצוב גרפי שלא ע"י היוצר- צריך לבדוק עניין של זכויות יוצרים- הרבה פעמים מעלים כאן משארטסטוק וכד'... וכשברור ששטארסטוק ודומיהם לא מתירים את זה.

בשונה מן הנ"ל, תמונות המועלות לפורום צילום אסורות בכל מכל כל בכל שימוש שהוא כולל שמירה במחשב או רקע לשולחן העבודה!!!
(אלא אם כן היוצר עצמו כתב אחרת)

לא נתת לינק היכן בפורום מצאת את התמונה אבל היות שציינת שהיא שייכת להמביט אני נוטה יותר לחשוב שהיא נמצאת בפורום צילום ולא בעיצוב גרפי והיות שכך, חל איסור מוחלט לעשות כל שימוש בתמונה זו ואחרות מהפורום הנ"ל.

בתקווה שכעת הדברים ברורים. ולא תהיינה תקלות אחרות.

• הוסף לסימניות
בס''ד
דבר ראשון יש אפשרות להוריד את זה מפה?

• הוסף לסימניות
בס''ד
טוב. הורדתי את התמונה. וגם מחקתי אצלי. תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SUTER;1030138:
בס''ד
דבר ראשון יש אפשרות להוריד את זה מפה?

ראיתי רק עכשיו ששאלת וראיתי שכבר הסתדרת.

יישר כח!

• הוסף לסימניות
אז יש למישהו תמונה כזאת זמינה? [תמונת כותל המערבי עם אנשים יושבים על הרצפה - תשעה באבו].
גם בתשלום [אם היא שווה את התשלום].

• הוסף לסימניות
אם בתשלום,
תפנה ליעקב1 יש לו מלאי ענק ודאי תמצא תמונה שתאהב.

בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה