תמונת כלה>>

• הוסף לסימניות
מעונינת לרכוש תמונה כלה להדפסה לסלון כלות, (גודל גדול, לאורך)
על התמונה להיות מותאמת לציבור החרדי, (תמונת הכלה מאחור שרואים בעיקר את השמלה, שובל, פפיון וכיד הדמיון הטובה עליכם..)
סגנון רטרו/מלכותי, בגווני שמנת , ורוד עתיק וכו' (לא שחור)
אשמח לקבל דוגמאות למייל וכן הצעות מחיר
תודה,
תמר:)

• הוסף לסימניות
ואם יבקשו בסלון את השמלה של הכלה בתמונה???

--

לא הגיוני יותר לצלם את השמלות שלכם?

• הוסף לסימניות
כותבים להמחשה בלבד
לכי תחפשי....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;1115561:
ואם יבקשו בסלון את השמלה של הכלה בתמונה???

--

לא הגיוני יותר לצלם את השמלות שלכם?

אכן, הגיוני יותר, אך התקציב לא מאפשר זאת..
כמו כן היחודיות של הסלון שניתן לתפור בו כל שמלה, אהבת את זו שבתמונה? נתפור לך כזו...
(נאום המעצבת של העסק..)

ובכל זאת, אם יש לכם בין כל אלפי תמונות הכלות שצילמתם, תמונה שיכולה לבוא בחשבון, אתם מוזמנים להעלות או לשלוח למייל
תמר:)

• הוסף לסימניות
תודה למי ששלח לי תמונות, טרם נמצאה המתאימה...

• הוסף לסימניות
רק שתדעי שבתחום הזה יש אין סוף הפקות שמבוססות על שיתופי פעולה (אני כבר לא שם אבל כן עשיתי את זה כשהתחלתי) יש מאפרת טובה, סלון של שמלות כלה, מעצבת שיער, סטייליסטית, צלמת מתחילה שרוצה לבנות תיק עבודות (לא צריך ממש מתחילה אפשר להתרשם מהעבודות שלה שהיא בכיוון מתאים)
כולם רוצות דבר אחד: בוק
מארגנים הפקה, מתאמים ציפיות בין כולם (עדיף בכתב) והולכים על זה....

• הוסף לסימניות
וואו זה נשמע לי מסובך כי צריך למצוא גם תמונה מתאימה וגם כלה שתסכים שהתמונה שלה תפורסם בפרום כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1117538:
וואו זה נשמע לי מסובך כי צריך למצוא גם תמונה מתאימה וגם כלה שתסכים שהתמונה שלה תפורסם בפרום כזה.

בהפקות כאלה לא מדובר על כלה אלא על דוגמנית שגם מקבלת את החלק שלה לתיק עבודות מחד ומאידך עדיף לכולם לקחת דוגמנית שבד"כ ההפקה מחמיאה לה יותר מאשר לכלה "רגילה".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1117538:
למה? לי למשל לא כפת, אם:
1. אקבל תמורה הולמת :eek:
2. מדובר במקום אליו נכנסים אך ורק בני אנוש ממין נקבה :cool:

השאלה אם האיכות תספק.... (תמונות איכותיות בטירוף כמובן, אבל לא בטוח שעד כדי גודל קיר)

• הוסף לסימניות
שתבקש תמונה ממישהי שהיא עצמה עיצבה את השמלה שלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהובה ו;1117606:
מה הקשר? ואם באמת עצבתי לעצמי, לכן מה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;1117634:
מה הקשר? ואם באמת עצבתי לעצמי, לכן מה?
הכוונה הייתה לפותחת האשכול...
שתשתמש בתמונה של שמלה שבעלת הסלון עיצבה בעצמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהובה ו;1117606:

יש תמונה של בעלת הסלון עם השמלה שעצבה ותפרה לעצמה, אבל זה לא מתאים לסגנון..
עדיין מחפשת תמונה טובה, הגודל להדפסה הוא גובה 90 ס"מ אורך, הרוחב בהתאם.

כמובן שינתן גם קרדיט לצלם:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;1117604:
למה? לי למשל לא כפת, אם:
1. אקבל תמורה הולמת :eek:
2. מדובר במקום אליו נכנסים אך ורק בני אנוש ממין נקבה :cool:

השאלה אם האיכות תספק.... (תמונות איכותיות בטירוף כמובן, אבל לא בטוח שעד כדי גודל קיר)

איך אמר ביבי- החלק הראשון לא נכון והשני לא יהיה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1116493:
רק שתדעי שבתחום הזה יש אין סוף הפקות שמבוססות על שיתופי פעולה (אני כבר לא שם אבל כן עשיתי את זה כשהתחלתי) יש מאפרת טובה, סלון של שמלות כלה, מעצבת שיער, סטייליסטית, צלמת מתחילה שרוצה לבנות תיק עבודות (לא צריך ממש מתחילה אפשר להתרשם מהעבודות שלה שהיא בכיוון מתאים)
כולם רוצות דבר אחד: בוק
מארגנים הפקה, מתאמים ציפיות בין כולם (עדיף בכתב) והולכים על זה....

למה שהיא לא תעשה הפקה מקצועית, כמו שצריך?
לא חבל לפעמים על כאבי ראש של הפקה ותמונות שלעיתים הולכות לאיבוד?
הפקות שת"פ - זה טוב למגירה, בשביל הלימוד והתיק עבודות לפעמים..
אם את צריכה משהו ספציפי ומקצועי - כדאי לך להשקיע כמה שקלים. בשביל להרויח המון במכירות. המוטו שלי הוא :
צילום מקצועי = פי 10 מכירות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;1117807:
למה שהיא לא תעשה הפקה מקצועית, כמו שצריך?
לא חבל לפעמים על כאבי ראש של הפקה ותמונות שלעיתים הולכות לאיבוד?
הפקות שת"פ - זה טוב למגירה, בשביל הלימוד והתיק עבודות לפעמים..
אם את צריכה משהו ספציפי ומקצועי - כדאי לך להשקיע כמה שקלים. בשביל להרויח המון במכירות. המוטו שלי הוא :
ברור! זה לא כמה שקלים... הפקה מקצועית באופנה זה סדר גודל של 2000 ש"ח ואני מאמינה שמי שמשקיע בתמונות איכותיות גם מכסה את זה בסופו של דבר...
רק מה - היא אמרה שאין תקציב...
נכון שזה כאב ראש, אבל אם היא עושה עבודת שטח טובה זה יכול להצליח. לא ברמה של צלמת מנוסה שתקח על זה סכום נכבד אבל ברמה שיכולה לספק אותה.
נראה לי יותר מתאים מלחפש תמונה של כלה עם שמלה שלא היא בכלל תפרה(תחשבי שהמעצבת של השמלת כלה שבתמונה תכנס לסלון כלות שלך ותראה את השמלה שהיא עצבה מוצגת לדוגמא בסלון כלות שלא שייך לה! לא קצת הזוי?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;1117807:
המוטו שלי הוא :

זה נחמד שזה המוטו שלך- זה אפילו עוזר לך במכירות.

לגבי הלקוח- לא תמיד זה נכון.

• הוסף לסימניות
יאללה, באמת לדעתי זו הסחפות. היא מחפשת תמונת אוירה, זה הכל. זו לא פרסומת אם הבנתי נכון, בסה"כ לאוירת הסטודיו שלה. ועוד תמונה מאחור וחלקי, נו באמת, תחשבו על האינטרס שלה- לדעתי ממש לא נכון כאן ללכת לצלם. ואם המעצבת של השמלה תיכנס לשם? כאילו שאין שום שמלה שחוזרת על עצמה, אפשר לחשוב שאותו הפפיון מאחור לא חוזר על עצמו בחמש מאות שמלות... באמת מגוחך. ללכת לצלם בשביל חצי תמונה אחורית לקיר הסטודיו. אם היה מדובר בקטלוג או משהו- ניחא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1117900:
יאללה, באמת לדעתי זו הסחפות. היא מחפשת תמונת אוירה, זה הכל. זו לא פרסומת אם הבנתי נכון, בסה"כ לאוירת הסטודיו שלה. ועוד תמונה מאחור וחלקי, נו באמת, תחשבו על האינטרס שלה- לדעתי ממש לא נכון כאן ללכת לצלם. ואם המעצבת של השמלה תיכנס לשם? כאילו שאין שום שמלה שחוזרת על עצמה, אפשר לחשוב שאותו הפפיון מאחור לא חוזר על עצמו בחמש מאות שמלות... באמת מגוחך. ללכת לצלם בשביל חצי תמונה אחורית לקיר הסטודיו. אם היה מדובר בקטלוג או משהו- ניחא.

אם היה מדובר בתמונה לבית שלה את צודקת אך מדבר פה גם בזכויות יוצרים
שתחפש כלה שלקחה ממנה שימלה תבקש ממנה שתתן לה תמונה ותצ'פר אותה במשהו (אולי תבטיח לה שלא יראו את הפנים שלה אלא רק מאחורה) בצורה כזו היא יכולה מראש לבקש מהכלה שתצטלם בצורה מסויימת שתתאים לה לאוירה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1117927:
אם היה מדובר בתמונה לבית שלה את צודקת אך מדבר פה גם בזכויות יוצרים
שתחפש כלה שלקחה ממנה שימלה תבקש ממנה שתתן לה תמונה ותצ'פר אותה במשהו (אולי תבטיח לה שלא יראו את הפנים שלה אלא רק מאחורה) בצורה כזו היא יכולה מראש לבקש מהכלה שתצטלם בצורה מסויימת שתתאים לה לאוירה

לגמרי...
אפרתה - תתפלאי לשמוע שמעצבת רצינית חושבת הרבה על "הפפיון" שמאחורי השמלה.. ( כמו שמי שלא מבין בצילום אומר - על מה היא לוקחת כסף היא בסה"כ לוחצץ על כפתור במצלמה... זה לא ככה גם אם זה נראה פשוט)
אני מאמינה שהיא תרצה איזה שהיא שמלה עם גב אחורי מעניין כל שהוא... בהחלט יש פה עניין של זכויות יוצרים.
בעיקר בגלל שזה סוג של תמונת אווירה לסלון של שמלות כלה ולא נניח של תכשיטים /סידור פרחים וכדו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה