תמונת כלה>>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1117871:
ברור! זה לא כמה שקלים... הפקה מקצועית באופנה זה סדר גודל של 2000 ש"ח ואני מאמינה שמי שמשקיע בתמונות איכותיות גם מכסה את זה בסופו של דבר...
רק מה - היא אמרה שאין תקציב...
נכון שזה כאב ראש, אבל אם היא עושה עבודת שטח טובה זה יכול להצליח. לא ברמה של צלמת מנוסה שתקח על זה סכום נכבד אבל ברמה שיכולה לספק אותה.
נראה לי יותר מתאים מלחפש תמונה של כלה עם שמלה שלא היא בכלל תפרה(תחשבי שהמעצבת של השמלת כלה שבתמונה תכנס לסלון כלות שלך ותראה את השמלה שהיא עצבה מוצגת לדוגמא בסלון כלות שלא שייך לה! לא קצת הזוי?)

אני מסכימה עם רבקי עם אני הייתי מעצבת ומישהיא לוקחת תשימלא שאני עיצבתי ומפרסמת בסטודיו שמלות שלה הייתי מאוד כועסת ועם היא לא הייתה מורידה מיד ומבקשת סליחה מכל הלב הייתי ממשיכה עם זה גבוה.
לא ממליצה לקחת תמונה של צלם עם בגד שלא היא עיצבה

• הוסף לסימניות
אולי כדאי שתסכם עם אחת הכלות הבאות שתתן לה הנחה משמעותית עם תסכים להוציא תמונה כמו שרוצה.
עם קצת שיתוף פעולה עם הצלם (וקצת תשלום) אפשר להגיע למשהו מעולה.

• הוסף לסימניות
באמת? איך נראה לכם מעצבת יכולה להוכיח על רבע שמלה מצולמת שהיא תפרה אותה? לא נראה לי שיש דרך ולאף אחד אין זכויות על עיצוב של שמלה, בטח לא בתמונה של השמלה. נסחפתם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1118066:
באמת? איך נראה לכם מעצבת יכולה להוכיח על רבע שמלה מצולמת שהיא תפרה אותה? לא נראה לי שיש דרך ולאף אחד אין זכויות על עיצוב של שמלה, בטח לא בתמונה של השמלה. נסחפתם...

דבר ראשון זה לא בעייה להוכיח, אבל עזבי לפני שאת נכנסת להוכחות ולכל הפן החוקי שבזה אם יש זכויות או אין - (ואני לא מכירה משפטית את התחום הזה) תנסי לחשוב בצורה מוסרית.
גודל של תמונה גדולה עם נוכחות זה לא רבע שמלה קטנה שרואים מאחורה...
זה חתיכת שימלה אחורית שישבה מעצבת ותכננה אותה, כל פרט בה שיהיה מקורי, מיוחד, זוהר...
אני מאמינה שהיא לא תקח שמלה אחורית שסגורה עם ריצ' רץ פשוט וחלק. נכון? יש לה קטע להראות משהו מעניין יותר
אז לקחת עבודה של מישהו אחר ולהציג בסלון שלך (כביכול שאת תפרת את זה, גם אם היא לא אומרת זה יכול ככה להיות מובן לאנשים) זה קצת להתהדר בנוצות שלא שלה.
זה כמו שאני יתלה בסטודיו שלי לתמונות אווירה תמונות שצלם אחר צילם.
זה רק לאווירה לא?
אז זהו שלא.
(סליחה אני מה זה רגישה בקטע של זכויות יוצרים, כי חוויתי את זה על בשרי. אחד הדברים היותר מעצבנים)

• הוסף לסימניות
למה שלא תנסי בשטרסטוק?
תמיד אפשר לגייר את התמונות בפוטושופ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1117887:
זה נחמד שזה המוטו שלך- זה אפילו עוזר לך במכירות.

לגבי הלקוח- לא תמיד זה נכון.

כנס קצת ל ETSY תגיד לי איזה כיסוי ראש/בגד/סיכה/נעלים היית קונה.
מי שצילם ליד הבית שלו - או כשהולכים לצילום מקצועי.

לגבי הלקוח - תמיד נכון - מכל כך הרבה נסיון!

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות,
כפי הנראה נשתמש בתמונות של כלות שהשתמשו בשמלות מהסלון
(ולפני שתקפצו.. זה יהיה כמובן באישור ובתשלום לצלם :) )
חשבתי לקצר את הדרך בהשגת תמונה,כפי הנראה זה לא כ"כ פשוט
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;1118342:
כנס קצת ל ETSY תגיד לי איזה כיסוי ראש/בגד/סיכה/נעלים היית קונה.
מי שצילם ליד הבית שלו - או כשהולכים לצילום מקצועי.

לגבי הלקוח - תמיד נכון - מכל כך הרבה נסיון!

ברור! וכל העניין של השיתופי פעולה זה לקבוצת אנשים שכל הקבוצה בתחילת דרכה ולאף אחד אין תקציב :eek: - משם צומחים הלאה....
צלמות - לא להיתקע שם!! רכשתן ניסיון? בניתם תיק עבודות מספק? אין שום סיבה לעבוד בחינם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1117900:
יאללה, באמת לדעתי זו הסחפות. היא מחפשת תמונת אוירה, זה הכל. זו לא פרסומת אם הבנתי נכון, בסה"כ לאוירת הסטודיו שלה. ועוד תמונה מאחור וחלקי, נו באמת, תחשבו על האינטרס שלה- לדעתי ממש לא נכון כאן ללכת לצלם. ואם המעצבת של השמלה תיכנס לשם? כאילו שאין שום שמלה שחוזרת על עצמה, אפשר לחשוב שאותו הפפיון מאחור לא חוזר על עצמו בחמש מאות שמלות... באמת מגוחך. ללכת לצלם בשביל חצי תמונה אחורית לקיר הסטודיו. אם היה מדובר בקטלוג או משהו- ניחא.

זה כמו שמישהי שמשווקת, נניח, שירים ותכניות לסמינרים - תיקח כמה שורות משיר שכתבה מישהי אחרת ותעשה מזה חתימת מייל שלה.
סתם ככה להשראה.

איך זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה