כללי תמונת "כתר תורה"

• הוסף לסימניות
פעם (בפורום שעבר) מישהו נתן לי תמונה של כתר תורה, והנה התמונה (ברזולוציה גבוהה) נעלם לי, האם מושהו מוכן לשתף לי תמונה איכותית...
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
זה יכול לעזור לך??

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 957.5 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
אופס... הגבתי בניק פרוג בטעות

תסלחו לי.

• הוסף לסימניות
וואו. תמונה יפה!
הורדתי...

שים את זה בגלריה!

• הוסף לסימניות
איזה יופי!

• הוסף לסימניות
Yrzys אם כבר נתת תמונה מקסימה כזו אולי תעלי אותה ללא רקע לטובת אלו המתקשים בצריבה (כמוני)!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
וואלה איזו מסירות!
כל הכבוד!
אגב, מאיפה התמונה?

• הוסף לסימניות
שכחתי להעלות
עדיין חסר קצת טקסט משני הצדדים בפנים, וכותרת בעמוד האחרון.

קבצים מצורפים

• Front.jpg
    KB 118.6 · צפיות: 25
  • Inside.jpg
    KB 129.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
חזק חזק!

יוסעלע. ניחמתני.
חשבתי שהמקצוענים כשמגיעים לאיזשהו שלב, הם נשארים שם.
ב"ה שהתבדתי...

• הוסף לסימניות
פשש...

הערליך שיין!

• הוסף לסימניות
הערליך, הערליך!

הייתי מתקן את הפערספעקטיוו בגליון שמתחת לכתר, שאינו בהתאם לשאר הגליונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה