תמונת לילה

• הוסף לסימניות
איזה יופי!
ההשתקפות מתחת לגשר ישר קפץ לי לעין...יצרה בועה, משהו כמו עין הדג,
רק הבחור מפריע לי שם.

• הוסף לסימניות
יואו, איזה יופי,
אבל כמו שלאה אמרה ההשתקפות של הגשר ישר בולטת בעין והבחור מפריע להתמקד בה מה שיוצר ממש בלבול לאן להסתכל.
הגרעיניות קצת מציקה לי כאן- יכול להיות שזה ענין של ההקטנה לכאן.

• הוסף לסימניות
יפה,
הייתי מזיז את הנער לכיוון כתם האור, כדי שיהי' יותר מואר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1654032:
יואו, איזה יופי,
אבל כמו שלאה אמרה ההשתקפות של הגשר ישר בולטת בעין והבחור מפריע להתמקד בה מה שיוצר ממש בלבול לאן להסתכל.
הגרעיניות קצת מציקה לי כאן- יכול להיות שזה ענין של ההקטנה לכאן.

תודה.

אז תמונה כזו עדיפה שתיהיה ריקה מאדם? חשבתי שתמונה כזו עם אחי יפה כמות שהיא.

יש בהחלט גרעיניות גם במקורית. תוצאה של 6400 ISO.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1654064:
יפה,
הייתי מזיז את הנער לכיוון כתם האור, כדי שיהי' יותר מואר.

אבל אז הוא יהיה ממש בפינה = בקומפוזיציה הנוכחית.
ככה יש גם אפקט של אור וצל. וגם חוק השלישים פחות או יותר.

לדעתי פלאש בעוצמה נמוכה היה עוזר כאן.

ובכל זאת תודה על התגובה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה