כללי תמונת מחזור

• פותח הנושא D123
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה ממוצע המחירים לתמונת מחזור (כ35 תלמידים)?

• הוסף לסימניות
ממוצע שבתי הספר משלמים?
איזה 100 שקל כולל הדפסה :)

וברצינות , תחשבי לפי שעות עבודה שנראה לך שיקח, נראה לי שהכי קל
אל תתפתי לעבוד בחצי חינם.

הצלחות!

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה עד היום ב450 ש"ח, השנה לא היה לי פנאי לכן שלחתי את העבודה למשהי אחרת שמבקשת 600. זה מחיר הוגן?

• הוסף לסימניות
נשמע מאוד מאוד יקר.

• הוסף לסימניות
ב״ה

יקר מאוד.. אא״כ היא עוברת תמונה תמונה לליטוש ותיקונים..

• הוסף לסימניות
אני עושה זאת ב"ה כל שנה.
והמחיר משוקלל מ2 פרמטרים
האחד- העיצוב, + תיקונים- וזהו מחיר כמו כל עבודת גרפיקה.
השני- 5 דקות לילד.

כל לקוח שעשיתי לו זאת עד היום יצא מרוצה מהמחיר.
כמובן שככל שיש יותר ילדים המחיר עולה. וכנ"ל תיקונים.

• הוסף לסימניות
ב״ה

אני במקום השני- 5 דק׳ לילד. עושה מחיר x עבור ליטוש ועריכת כל תמונה. מה שיוצא גם - ככל שיש יותר תמונות המחיר עולה.

• הוסף לסימניות
אני לא מלטשת בכלל. בד"כ אלא מקבלת תמונות מלוטשות.

אחרי ששנה אחת עבדתי על ריטושים שעות. הפסקתי עם זה. אני מציעה להן לאפר פצעונים ולסרק יפה כדי למזער בעיות. לצלם במצלמה איכותית. וזהו.
גננת שרוצה עבודת ספץ צריחכה לשלם יותר ובד"כ לעם הגננות אין יותר מדי מזומנים לבזבז.

• הוסף לסימניות
אני גם אמרתי לגננת שעבדתי איתה לקחת מצלמה טובה, על איזה רקע לצלם
לסדר אותן פיקס
עבודה הרבה יותר קלה

• הוסף לסימניות
ב״ה

השנה עשה אצלי גן משקיען:) הביאו צלם מקצועי. התמונות כבר עברו עיבוד וליטוש. ולי נותר רק להכניס את התמונות ולעצב..:) החיים הטובים;)

• הוסף לסימניות
ב״ה

לקחתי מחיר רק על עיצוב הגריד+מחיר של 1.5₪ עבור הכנסת כל ילד לעיצוב..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה