כללי תמונת מחזור--

• הוסף לסימניות
כמה עלי לקחת עבור עיצוב תמונת מחזור, כ-10 ילדים, משהו די פשוט. תודה.

• הוסף לסימניות
מי שיוכל לענות,
זה יעזור לי מאד!!

• הוסף לסימניות
אתה מצלם?
מעצב?
מדפיס?
קח בין 30-50 לכל ילד.
10 ילדים בין 300-500.

• הוסף לסימניות
אתה יכול לקחת כמה שאתה חושב.
הגננות לא ישלמו, אין להם פשוט תקציב לזה.

דיברו על זה בעבר, בצע חיפוש.

• הוסף לסימניות
אם ישלמו לך 200-250 ש"ח על עיצוב בלבד , לא כולל צילום , זה יפה.. אני עובדת עם גנים בתחום זה ומכירה את השוק שמציעים להם.. אך אל תתפשרו!

• הוסף לסימניות
להתפרנס מהם? זה ממש קשה.
יש להם המון דרישות ומעט תקציב.
בתור השתשתשפות בתחום ופרסום זה שווה.
תעזרו בכיף לגננות של הילדים שלכם, אבל לא מעבר לכך.

נשפכו כאן המון מלל בפורום על זה.

• הוסף לסימניות
הגזמתם, לא להשמיץ,לא להכליל.....

• הוסף לסימניות
בד"כ עם כל הכבוד, אבל זו המציאות העגומה!!

• הוסף לסימניות
לא מאמין שישלמו יותר מ-150 ש"ח. מצטער לאכזב אך לגננות אין כסף יותר מזה.

• הוסף לסימניות
זה סוגיא מסובכת - שאני מתמודד עם זה הרבה בתקופה הזו, יש לגננות דרישות בשמים אבל לשלם הם לא מוכונות, ומבקשים הנחה!

• הוסף לסימניות
ברור, עכשיו עיצבתי לגננת תמונת מחזור שבתוכה 35 מלבנים שבהן מוכנסות הילדות וכל התמונה עם מסגרת יפה וכו ( לא הייתי צריכה לגזור כל ילדה ) ואני אמורה להיות בתחרות עם אחת שלוקחת אצלינו בעיר 50 ש"ח לכזה דבר זה נשמע מחיר מצחיק נכון

• הוסף לסימניות
זה לא נשמע מחיר....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה