כללי תמונת מחזור

• הוסף לסימניות
כמה לוקחים על עיצוב תמונת מחזור?
אני אשמח לכל תגובה!
תודה רבה!
:)

• הוסף לסימניות
אני בתור מתחילה לקחתי 300 ש"ח כולל הדפסה
אבל מישהי מתקדמת לוקחת יותר לפי מה שהבנתי

• הוסף לסימניות
יש עוד?
אני צריכה כבר לתת הצעת מחיר...

• הוסף לסימניות
תלוי כמה כיתות? כמה תלמידים/ות? וכו'

• הוסף לסימניות
חשבי כמה זמן זה יקח +תיקונים מהלקוח
ותתמחרי שיצא לך שעבדת ל- לא פחות מ- 35-40 שקל שלעה

• הוסף לסימניות
תלוי כמה כיתות? כמה תלמידים/ות? וכו'
שיעור ג' בישיבה קטנה, 40 תלמידים + 5 אנשי צוות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;821845:
שיעור ג' בישיבה קטנה, 40 תלמידים + 5 אנשי צוות.

נכתב ע"י אילה כהנמן;821796:
אני בתור מתחילה לקחתי 300 ש"ח כולל הדפסה

לעניות דעתי, בין 300-450
וכמובן לא כולל מחיר הדפסה...

• הוסף לסימניות
וכמה לוקחים על צילום + עיצוב+ הדפסה לכל אחד+תמונה גדולה ממוסגרת?

• הוסף לסימניות
רק לפי שעה.
זה דבר שפשוט לא נגמר... מנסיון.
ואם זה בנות אז בכלל.... הקוקו שלי היה מדי בצד, עצמתי עין, הייתי באמצע לסדר את הפוני, יצאתי מדי כהה, מדי חיוורת, המנהלת רוצה תמונות חוזרות של בנות מאופרות וכו' בלה בלה בלה

• הוסף לסימניות
את צריכה גם לקחת בחשבון אם את מקבלת תמונות שצולמו ע"י צלם או שיש לך גם עיבוד תמונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברכוש;822114:
את צריכה גם לקחת בחשבון אם את מקבלת תמונות שצולמו ע"י צלם או שיש לך גם עיבוד תמונות

נכתב ע"י יצחק 55;821998:

התכוונתי לענות לזה שמצלם. הייתי אמורה לצטט אותו... צודקת

• הוסף לסימניות

אני עושה את הצילום - האם אין מחיר קבוע לילד ? מדובר על 25-30 ילדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה